Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak?

Kire szavazzak?

Figyelt kérdés

Csomó minden nem szimpatikus abból amit a Fidesz csinál de közben meg meg vagyok győződve róla, hogy az ellenzéki összefogás se lenne semmivel se erkölcsösebb de cserébe még gyengébb képességű politikusok is szerepelnek a szövetségükben illetve széttagoltak és különböző érdekek mentén politizálnak.

A MKKP szimpi csak épp attól félek, hogy ők is olyanok lesznek mint anno az LMP, akiktől teljesen bekajáltam hogy lehet más a politika de sajnos nagyon hamar kiderült, hogy erre nem vevők az emberek és ők is egy teljesen rossz irányba indultak el és beleszürkültek a több párt közé.

Mi Hazánknak is vannak jó ötletei de az hogy ők kormányozni is tudjanak az esélytelen, aztán így nem tudom mennyire számítana az ha ők bejutnak vagy épp kicsivel jobb eredményt érnek el.

Egyáltalán van bármi remény arra, hogy tisztességes emberek veszik át az irányítást a Fideszben vagy épp az Összefogásban ha veszítenek? Mert ahogy nem volt elég az ellenzéknek 12 év erre, félek hogy se a Fidesz, se az Összefogás nem fog túl sokat változni a következő 4 évben.

2022. márc. 27. 22:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
MZP egy katasztrófa lenne, és csak a Fideszre szavazással lehet tutira megállítani. Ezért szavazok én is a Fideszre. Kispártokra leadott szavazat elveszett szavazat, nem fognak bejutni.
2022. márc. 27. 22:09
 2/23 anonim ***** válasza:
12%
Mi Hazánk🟢🟢🟢🟢
2022. márc. 27. 22:11
 3/23 anonim ***** válasza:
77%

"Kispártokra leadott szavazat elveszett szavazat, nem fognak bejutni."

Nem elveszett szavazat, mert ami pénzt kapott az aktuális párt, azt nem kell visszafizetniük, hogyha x%-ot elérnek. És azért a kis pártok is érnek el/tesznek jó dolgokat az országban. Lásd Kétfarkú Kutyapártot. Simán lehet rájuk voksolni, hogy a pénzt megkapják a munkájukért.

2022. márc. 27. 22:12
 4/23 anonim ***** válasza:
18%

Mégegy a fideszre. Ők legalább tudnak kormányozni.

Plusz mzp-nek van kanadai állampolgársága, tehát akkor alkalom adtán most hitszegő (állampolgársági eskü), vagy hazaáruló és hitszegő lesz, ha MO és Kanada érdekei esetleg ütköznének valaha is. Vagy MO és az USA. :P

2022. márc. 27. 22:13
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
3: Ez mondjuk igaz, de az 1% tuti meglesz nekik, az nincs veszélyben.
2022. márc. 27. 22:13
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
Hallgass a szívedre, szavazz Márki Zay Péterre, az Egységben Magyarországért listavezetőjére és csapatára!!!
2022. márc. 27. 22:14
 7/23 anonim ***** válasza:
41%
Én is utálom a Fideszt, de ez a kupleráj ellenzék inkább ne kerüljön hatalomra. Ezért szavazatom a Kétfarkú Kutyapárté.
2022. márc. 27. 22:15
 8/23 anonim ***** válasza:
32%

6os, ez lopott, nem véletlen hogy a ritmus nem jön ki.

Az eredeti:

"Hallgass a szívedre,

Szavazz a Fideszre."

2022. márc. 27. 22:15
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Az lenne a legjobb, ha senki se menne el szavazni, de tényleg senkise. :) Abba kell hagyni már ezt a politikai mocskólást. Most attól miért rossz valaki, hogy az ellenzékre szavaz? Attól miért rossz valaki, hogy a Fideszre szavaz? Mindenki igazából arra szavaz, ami a saját életét előre viheti. Ettől nem lesz rosszabb vagy jobb ember, emiatt nem kell elítélni és megkülönböztetni. Tök baromság egymás mocskolása még a politikai pártokon belül is. Egyik kutya másik eb. Ugyanazt csinálja az összes párt. :)
2022. márc. 27. 22:20
 10/23 anonim ***** válasza:
53%

Ha rám hallgatsz akkor bem azon agyalsz hogy kire fogsz szavazni hanem amint tudsz elhúzol külföldre. Én idén nyáron megyek, nem is megyek el szavazni.

MZP miatt nem eri meg az ellenzékre szavazni, viszont erre a korrupt,szarházi,pénztlenyúló fideszre meg aztán pláne nem....

2022. márc. 27. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!