A Fudanra lehet majd menni átlagemberként is vagy drága lesz a tandíj?
De ez megint számvitel meg üzleti cucc. Engem csakis a makroökonómia meg a gazdaságpolitika érdekel
A falra mászok ezektől a business tàrgyaktól
Wut. Marxizmus. Arról volt szó, hogy mennyire érdemes egy globális elitképző egyetemmel terhelni az országot. Egyáltalán milyen szakokról van szó, ha az ország nagyrésze az audi-ig látja az oktatás középszinten kb. Orvosi és stem lenne ez vagy újabb társadalomtudomany kar lesz.
Azt kéne elérni, hogy az Audi magyar tervek alapján gyártása autót hamár itt van a gyára. Ha az Harvard lenne akkor is ez lenne téma, hogy elbírja az ország. CEU tökre más kaliberű volt ehhez képest. Mester képzések volt angolul ott kis létszámban, mint egy művészkaron kb.
Egyben eltekintve magyar vagy kínai fog tanulni. Hogyan lehet egy elitegyetem elcsábítani másik országba? Minthogy ez, hogy sikerült Orbánnak? Erre ennyi adósság kellett? Mert egy még egy autópályával jobban járna Kína taktikailag Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!