A Fudanra lehet majd menni átlagemberként is vagy drága lesz a tandíj?
Attól függ neked mi az átlagember.
Bár az tény, hogy ez az egyetem a gazdagoknak épül és az elsődleges cél ezzel a gazdag külföldiek becsalogatása az országba.
Lehet, hogy lesz néhány ösztöndíj, de a többség nyilván fizetős lesz.
A nagy kérdés ugye, hogy ha fizetős egyetem, akkor miért nem Kína építi saját pénzből. Miért mi adunk közpénzt arra, hogy a gazdagoknak fizetős egyetem épüljön? Ráadásul kínai cégek fogják építeni, vagyis mi adunk rá pénzt, a hasznot meg kiviszik a kínaiak az országból, ami ellen máskor ágálni szokott a fidesz, hogy a külföldiek kiviszik a hasznot.
"Azt felejtsd el, kb olyan mint a harvard, hiába vagy okos, hiába vagy szép ha nincs pénzed esélytelen."
Ez nem igaz ott is van olyan ösztön díj ami szinte 100%-ban álja a tandíjat. De nyilván ahhoz jóval átlagon felül kell teljesíteni. Szerintem itt is lesznek ilyenek. A "zseniknek" biztos lesz ilyen ingyenes opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!