Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fudanra lehet majd menni...

A Fudanra lehet majd menni átlagemberként is vagy drága lesz a tandíj?

Figyelt kérdés

2022. márc. 17. 02:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
Az wgyetlen hely ahol az itt cegzettek el tudnak helyezkedni az kina. Egy jo allashoz nem csak tudas kell,a vilag minden tajan nezik az ideologiat is.
2022. márc. 17. 08:58
 12/75 anonim ***** válasza:
AZ átlagembernek túl drága lesz.
2022. márc. 17. 10:13
 13/75 A kérdező kommentje:
De amúgy mi értelme 3 milliós tandíjat kifizetni? Egy munkahely sincs, ahol annyi fizetést adnának, hogy ez megtérüljön
2022. márc. 17. 12:31
 14/75 anonim ***** válasza:
4%

“ De amúgy mi értelme 3 milliós tandíjat kifizetni? Egy munkahely sincs, ahol annyi fizetést adnának, hogy ez megtérüljön”

Április 1. még odébb van… én csak egy egyszerű beosztott közgazdász vagyok, és a fizetésem bruttó 3.5 millió forint havonta. Nettó 2 millió fölött viszek haza. A közvetlen vezetőm ennek minimum a kétszeresét keresi + nagy céges BMW, a területi vezetőnk meg… nem publikus a fizetése, de szerintem olyan 5-7x annyit kereshet, mint én.

2022. márc. 17. 13:36
 15/75 A kérdező kommentje:
Persze.. A jegybank elnök keres ennyit. Egyszerű beosztottként nem fogsz ennyit kapni. A közgazdászok amúgy is alulfizetettek, pályakezdőként is csak 300-400 nettót adnak
2022. márc. 17. 14:20
 16/75 anonim ***** válasza:
8%

15. Te valami alternatív univerzumban élsz, vagy valami jóféle cuccot szívsz? :)

Simán keres egy frissdiplomás közgazdász is nettó 500 ezret, mögöttem meg van 20 év tapasztalat… szerintem nagyon durván nem vagy képben.

A jegybankelnök durván többet keres, mint én, és ez csak a hivatalos alapfizuja. [link]

2022. márc. 17. 14:23
 17/75 anonim ***** válasza:
13%

15: a közgazdászok 90%-a 600k bruttó körül keres, nettó milliós fizetés csak kivételes esetben jön össze:

[link]

2022. márc. 17. 14:28
 18/75 anonim ***** válasza:
8%
Ui: az MBA-m anno 6 millió forintba került, és az akkori fizetésemet tekintve 3 hónap alatt visszahozta az árát. Ne a felvi.hu félrevezető rovatából tájékozódj…
2022. márc. 17. 14:29
 19/75 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit adnak ennyit egy bűfészakért. Még csak nem is műszaki.
2022. márc. 17. 14:37
 20/75 anonim ***** válasza:

Az MBA-re ma már én sem járnék, helyette valamilyen alkalmazott matematikára, adattudományra vagy ilyesmire.

A műszaki tudományoknak is megvan a helye az üzleti életben, de a műszakiaknak is csak egy kis része keres jól, ahogyan a gazdasági szakosoknak is. A computer science-nek van pár jól fizető területe, de ott sem az n+1-edik Java kóder keres jól. Az üzleti karrierben is rengeteg pénz van, ha jó területre helyezkedsz.

2022. márc. 17. 15:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!