Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártot támogatod?

Melyik pártot támogatod?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 11:41
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Mutattam párat, neked nem tetszettek, fölösleges a további vita, én részemről lezártam. Ilyen szemszögből megértem hogy rasszistának tartod, a náci továbbra sem azt jelenti, amire használod.
2022. márc. 14. 21:44
 42/42 anonim ***** válasza:

Nem mutattál statisztikákat, csak tanulmányt amiben a cigány bűnözés magyarországi vonatkozásában taglalják. Semmilyen, de semmilyen az égvilágon számadatot nem mutattál, nem linkeltél.

És akkor egy feljebb látható mondat után csodálkozol, hogy tipikusnak mondalak, holott ugyanazt csináood amit előre megjósoltam. Kérdezted, miért náci a mi hazánk, érveljek. Elmondtam miért tartják nácinak a mi hazánkat, leírtam, érveltem, majd hoztál egy irreleváns példát, hogy szerinted nem is. Ugyanezzel a példával bemutattam, hogy de, majd személyes sértésnek vetted teljesen indokolatlanul, majd figyelmen kívül hagytad. Akkor kérdem én, ha mindezt előre megjósoltam, mit szeretnél? Abszolút azt hallani ami számodra kedves? Te most gyakorlatilag megvagy sértődve és végsősoron csak nem fogadod el, hogy náci a mi hazánk, önellentmondásba keveredsz vagy kettős mércét alkalmazol. A végére pedig meghagyod a cigányság kérdését a náci jelzővel kapcsolatban, holott nem csak erről beszéltem. Pontosan megpróbáltad kihúzni magad az összes érv alól, mindet lesöpörted pont úgy, ahogy azt megjósoltam pont azért, mert tipikus mi hazánkos vagy, ahogy azt megmondtam már, te pedig megsértődtél rá.

Az az irónikus az egészben, hogy gyakorlatilag kikéritek magatoknak a náci és rasszista jelzőt, nem vállaljátok fel csak az ehhez tartozó, vagy ezeknek bizonyítékául szolgáló eszméket, ideológiát és nézeteket, emiatt intoleránsak veletek szemben az emberek, és nem értitek, hogy azért, mert intoleranciát hírdettek/támogattok mások ellen, akik nem ártanak másoknak.

2022. márc. 14. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!