A vallásod, vagy vallástalanságod befolyásolja azt, hogy melyik pártot támogatod, kire fogsz szavazni jövőre? Hogyan?
Vallásban leginkább a Szent Fény vallásával tudok azonosulni a World of Warcraftból, spirituális témában ez jön be a legjobban nekem.
Ebből kifolyólag az ISZOMM-ot támogatom, mert ebben érzem a Fény szellemiségének legfőbb tételét, az univerzális jóságot minden ember felé, az élet pozitív élményeinek ünneplését, és azt, ahogy minden élet össze van kötve a Fény által.
A többi párt egymással való gyűlölködése, csatározása, negatívitása ellentétes ezen filozófiával, életérzéssel.
Mivel a választásban befolyásol a személyes világnézet és a lelkiismeret ezért igen, a vallásom befolyásol, mert ezzel a világnézettel azonosulok.
A kisebbik rosszra szavaztam eddig, most bajban vagyok, egyelőre el sem mennék vagy valamelyik kispárt, ami legkevésbé tűnik kártékonynak.
Fidesz semmiképp...
Katolikus keresztény vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!