Egyetértetek azzal, hogy az összes olyan pártot tiltsák be, amit Soros támogatott? És hogy ne lehessen képviselő, aki Soros pénzből tanult?
Van egy párt Magyarországon, amelyik Soros zsebében van: [link] .
Szerintem be kellene tiltani, ez VESZÉLYES.
20.000 kötvényest hoztak ide, több mint 3000 menedékkérőt, és még a világkvótát is sürgeti a Soros pénzen tanult miniszeter: [link]
Szerintem aki egyszer Soros pénzét megkapta, az Soros lesz. És azután a Soros érdekeket fogja tudat alatt teljesíteni. Ez VESZÉLYES.
Egy Magyar Nemzet (Simicska) és 444 cikk alapján mered rágalmazni OV-t és a demokratikusan megválasztott regnáló kormánypártot?
Szerintem te egy provokátor vagy, vagy diliházban a helyed!
Orbán fél évet tanult Oxfordon Soros-ösztöndíjjal.
Ezen az alapon mindenkit tiltsunk be/ki, aki Oxfordon tanult.
Sőt..., aki tanult...
Megártott a meleg? Mi a bánatért kötözködsz, ha még olvasni sem vagy képes?
Nem 1998-ról, hanem 1988 volt szó!
Egyébként 1989 szeptemberétől 1990 januárjáig a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította.
Kérdező!
1989 szeptembertől HÁROM HÓNAPIG (!!!) - januárban már nem volt ott - használta ki ezt a "soha vissza nem térő" alkalmat, amin képesek vagytok rugózni.
Nagyon kispályások vagytok!
De egyetértek ám! Az anyussal mink is féjlünk ja migrásoktúl, mer gyünnek oszt bevezessék itten ja arab számokat, meg ja ottomán vallásukat!
A meleg liberalista egyetmalistákok meg nem szülnek meg nem dógoznak csak drogodzanak! Ja én kisunokámnak is fekete fiuja van hijába mongyuk ja anyussal hogy még elkapja ja écet.....
Mégjó hogy itt vagyon ja orbánviktor! Ő megvéd attó hogy egy másik kultúrát is megösmerjek ahelyett hogy a saját begyöpösödött fehérmagyar világomba éljek!
HUJUJUJUJUJUJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!