Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor levelet írt a...

Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy segítsék a pártot többek között azért, hogy ne térjünk vissza a kudarcos Gyurcsány-korszakhoz. Ki mit tenne ennek érdekében?

Figyelt kérdés

Mindannyiunk közös érdeke, hogy egy ahhoz hasonló pusztítás még egyszer ne történjen meg.

[link]

2022. jan. 3. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Hátha én is kapok ilyet, akkor visszaírok neki, hogy ha nem akar a Gyurcsány korszakhoz hasonló kudarcot, akkor sürgősen mondjon le.
2022. jan. 3. 16:11
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Nekem van hozzá egy szavazatom, meg a lehetőségeimhez képest igyekszem felvilágosítani a bizonytalanokat.
2022. jan. 3. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
5%
Megosztom itt a felvilágosító linkeket, amik a Soros-sajtó emlőit szopkodók számára meglepőek lehetnek.
2022. jan. 3. 16:20
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Levél nélkül is tudom, hogy ilyen ellenzékre nem fogok szavazni. Maximum annyit teszek, hogy a környezetemben annyit mondok az embereknek, hogy kétszer is gondolják meg, hogy nekik mi lenne a jó. Előírni nem fogom nekik, hogy hova szavazzanak, nem vagyok én egy parancsolgató és idegbeteg ellenzéki :)
2022. jan. 3. 16:21
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Én is azt mondom. Toroczkai lesz a nyerő.
2022. jan. 3. 16:25
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
OV országlása alatt több honpolgár halt meg, mint Gyurcsány alatt.
2022. jan. 3. 16:29
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Az a baj, hogy nincs egy jó ellenzék.
2022. jan. 3. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
6: Ja, mert tovább kormányzott. És? Akkor ennyi erővel: "OV országlása alatt több honpolgár született mint Gyurcsány alatt."
 9/14 A kérdező kommentje:
Lehet, mert Orbán a 16. kormányzási évét kezdi, GyF meg "csak" 5-öt kapott (az is sok volt belőle)
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen sok. Mindkettőből.
2022. jan. 3. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!