Ha a Mi hazánk nem lenne oroszpárti, anti EU és anti LMBTQ akkor szerintetek egy jó párt lenne?
Figyelt kérdés
Miben kéne még változtatnia?
Szerintem a cigányokról való gondolataik aránylag jók, van amiben egyet értek, de azzal, hogy külön oktatás kell nekik (heterogén) azzal nem. Szerintem mindenkit egy helyen ugyanabban a közösségben kéne nevelni, és akkor nem lenne rasszizmus, nem maradna le a cigányság és mindenki jobban szocializálódna mindenkivel.
jan. 31. 17:29
1/4 anonim válasza:
Nem oroszpárti , hanem békepárti.
Nekem is mindegy most már, hogy melyik hogy enged, csak legyen végre vége.
2/4 anonim válasza:
-Kezdetnek leváltani az elnököt, mert atom ciki, hogy egy magát nemzetinek hazudó párt elnökének román gyerekei vannak.
-Azután leváltani a teljes elnökséget, akik 2018-ban még Gyurcsányékkal indultak koordináltan a választáson.
-Szakítani a NER-rel ahova ugye a DK-val együtt kerültek be.
3/4 anonim válasza:
Mint amilyen a szarabbik lett, mielőtt befellegzett nekik? Nem, nem lenne jó.
4/4 anonim válasza:
Engem jobban zavarnak a lapos Földes, konteós baromságaik, mint ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!