Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak hogyan sikerült...

Orbánnak hogyan sikerült orosz-pártivá átformálnia Fideszest és Mihazánkost egyaránt?

Figyelt kérdés

Ma már minden jobboldali azt a hazaáruló logikát követi, hogy az értékes emberéletekre hivatkozva meg kell adni magunkat az oroszoknak, akkor is, ha éppen ea hazánk léte a tét. A szabadság szerintük kevésbé fontos, mint az, hogy elfolyjon némi vér. "Sehonnai bitang ember...", kezdené Petőfi, akire egyébként eközben nagyon szeretnek hivatkozni. Forog a sírjában.

Kommunistázni is nagyon szeretnek mindenkit, aki nem velük béget, miközben Orbán annak az volt KGB tisztnek (Putyin) árulja ki az országot és teszi az EU kerékkötőjévé Magyarországot, akinek a legnagyobb fájdalma, hogy szétesett a Szovjetunió (ezt elmondja egy videóban).

Az eredmény pedig: ő itt egy nagymagyar jobber csávó, aki korábban szovjet emlékműveket rongált, most pedig hatalmas Putyin fan. [link]

Szóval én komolyan nem értem, hogy ezt hogyan sikerült ezen a magát hazafiként, legmagyarabb magyarként, antikommunistaként definiáló táboron végigverni. Ezen a ponton hajlandó vagyok elismerni, hogy van Orbánban egyfajta politikai zsenialitás, hogy 180 fokot fordult és sikerült magával fordítania a nyáját keleti irányba, ahonnan a történelmünk során eddig kizárólag csak elnyomtak minket. Ez tényleg példátlan a politikában szerintem. Hazaáruló, korrupt és velejéig romlott, de zseniális.

jan. 29. 13:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
A kitartó agymosás csodákra képes.
jan. 29. 13:10
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
Baromság amit írsz
jan. 29. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
31%
Ez inkább az ukránok "érdeme"
jan. 29. 13:19
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Göbbels is megmondta már a lényegét: "Mondd el ezerszer és elhiszik"
jan. 29. 13:19
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
#3 Az ukránok miatt félnek a fideszesek a ruszkiktól?
jan. 29. 13:21
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

3, dolgoztam ukránokkal, nem egy cégnél, nem egyel, sokkal.

Soha, sehol nem igazolódott vissza, hogy bármiféle problémájuk lenne a magyarokkal -különben nem hozzánk jártak volna tömegével a háború előtt át dolgozni-. Sőt, többükkel beszélve, mind, azt mondja, hogy kamu, amivel a magyar kormány vádolja őket és csak a politika próbál feszkót csinálni a két nép közt, kiváltképp azért, mert ez Putyinnak jó.

jan. 29. 13:24
 7/20 anonim ***** válasza:
29%
6: Szóval az ukrán nyelvtörvények kamuk? LOL
jan. 29. 13:27
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

7, visszavonták és az a nyelvtörvény elsődlegesen a ruszkik ellen szólt, nem mi ellenünk és, annyira fontos az a rohadt nyelvtörvény, hogy a szlovákok, szinte szóról, szóra megegyező törvényt akartak tavaly, az semennyire nem volt probléma.

Egyébként, megnéztem, a 65 magyar nyelvű iskola működik Ukrajnában! 65 intézmény, ehhez képest, mi 2 éve nyitottuk az első ukrán iskolát.

Nem az ukránokat védem, hanem azt a gyűlölet politikát támadom, amit a magyar kormány produkál Ukrajna ellen, semennyire sem jogos és csak Putyinnak jó.

jan. 29. 13:30
 9/20 anonim ***** válasza:
52%

7, és mégegyszer, ha annyira gyűlöltek volna minket az ukránok, nem hozzánk jöttek volna tömegével dolgozni.

Egyébként beszéltem kárpátaljai magyarral is, akinek valami rokona volt a dombaszi területeken és mesélte, hogy ez az egész úgy kezdődött, hogy az korábban, kicsit ilyen sztyeppés, senkiföldje volt, elszortan voltak arra települések és lakott részek. Üresen álló házakban, egyszer csak oroszul beszélő ismeretlenek költöztek be, és senki sem tudott róluk semmit.

Azóta, kiderült, hogy Putyin azért költöztette őket oda, hogy később velük csináltassa meg a kamu népszavazását.

Ezt nem olvastam, hanem a saját fülemmel hallottam egy kárpátaljai magyartól, akit Istvánnak hivtak.

Nyilván, ha a románok csinálnák ezt velünk, és csatolnának további területeket Romániához, tök rendben lenne.

jan. 29. 13:36
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk az azért érdekes, hogy a fidderek mind egy személyig megvetik az ukrán népet az ország vezetéséből.
jan. 29. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!