Mondhatjuk azt hogy a magyar eü véglegesen elpusztult?
Ez a magyar valóság.
Nem 1 ilyen történetet hallottam.
2 hetes fosás hányás, de a háziorvost nem lehet felhívni.
(2 hete hivogatják)
Sima koronavírus, de a háziorvos nem létezik.
Hol vannak még a fél éves várólisták? Az fél év hogy kérj egy időpontot, addigra megdöglesz.
De legalább van stadion, csak a fidesz.
Nincs pénz eü-re mert orbánnak fontosabb a foci.
Debrecen szinte egy másodlagos főváros, mégis a legnagyobb kórházban még az ajtók is le vannak szakadva.
Az viszont felháboritó hogy itt még nem épült stadion.
42
De az előbb írtam, hogy műtöttek, és rendben elláttak.
"Nincs pénz eü-re mert orbánnak fontosabb a foci."
Sokkal több megy az EÜ-be, mint a focira. :)
Csillárdos stadion sok van, a kórházakban meg leszakad a plafon.
Ne hazudj utolsó.
" kórházakban meg leszakad a plafon "
Sok kórházba jártam már, egyikben sem szakadt eddig a plafon. Persze van 1-2 ő ilyen, amik nincsennek felújítva, de nem ez az átlagos. Nem kell ferdíteni. Sokkal több pénz, megy az EÜ-re, mint például a focira. Másrészt rengeteg stadion támogatásokból épül, ami pénzt amúgy se tudnád az EÜ-re fordítani.
Tudsz erről mutatni valami hivatalos adatot, vagy csak írogatod a propaganda hazugságokat?
A plafon le szakadást nem szó szerint kell érteni.
43
Nem, ez tavaly volt tavasszal. De azt furcsáltam, hogy a kedves nővérek majdnem elküldtek az anyámba, ha odamentem a nővérpulthoz valamit megkérdezni. Biztosan megzavartam az okostelefonozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!