Mondhatjuk azt hogy a magyar eü véglegesen elpusztult?
Ez a magyar valóság.
Nem 1 ilyen történetet hallottam.
2 hetes fosás hányás, de a háziorvost nem lehet felhívni.
(2 hete hivogatják)
Sima koronavírus, de a háziorvos nem létezik.
Hol vannak még a fél éves várólisták? Az fél év hogy kérj egy időpontot, addigra megdöglesz.
De legalább van stadion, csak a fidesz.
"Még véletlenül se csinálnak tesztet, ne hazudj."
Ha nekem nem, hiszel akkor hivatalos forrás:
Nem kell időpontot kérni, csak másképp be se engednek a kapun.
Egyszerű tények: életmentű műtétekre is éves várólista van.
Az apróságokra minimum 3-6 hónap.
Ha 2 hétig fosol akkor se éred el a háziorvost, mert gyurcsány.
22: Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak. Valszeg maga az orvosod ilyen akkor. De ezen változthathatsz. Válts háziorvost. Nekem teljesen jó tapasztalataim vannak az EÜ-vel kapcsolatban jelenleg. Mindenhova bejutok nagyon hamar, várólista nélkül.
Az teljesen természetes, hogy mondjuk egy veseáltütetésre várni kell rengeteg időt, hiszen a vesék nem a gyárból jönnek ki. De, ha olyan életmentő műtétről van szó, ami elvégezhető, azt el is végzik.
Ez egymástól függetlenül 4 ember tapasztalata, +1 bár én csak fél napig próbálkoztam.
+ Pár millió ember aki azt hitte hogy létezik a magyar eü.
De ha nem állandóan az orbánodat védenéd, észrevennéd a valósagot.
"Az teljesen természetes, hogy mondjuk egy veseáltütetésre várni kell"
Oké a vesére várni kell. A többi 1000 féle dologra mi a kifogás? Gyurcsány?
"Valszeg maga az orvosod ilyen akkor"
Persze persze, ez a jelenség nem is létezik, csak én vagyok a szerencsétlen. Hazugság az is amit kérdezel utolsó.
Rákerestem és akihez én "járok" (2 évente 1x) elég nagy sztár. Nyert valami díjat.
Nekem már évekkel ezelőtt megmondták hogy az állam bácsi tönkretett mindent, azért. Nem az orvos hibája.
Nagynéném ápolónő volt a sebészeti osztályon. Azért múlt időben írom, mert pont 2 héttel ezelőtt mondott fel, s felveszi őt napi 8-10 órába egy magánkórház.
Ő tőle tudom, hogy nincs már magyar állami eü.
Azt mondta, akinek volt esze és lehetősége, az kiment külföldre, ott van ahol egy ápolónő többet keres mint itthon egy orvos a mostani fizetésemelések után, úgy hogy nagy a hiány, nagyon nagy. Az ember joggal mondhatná azt, hogy nem fizeti a TB-t, ha utána úgyis mindenért magánba kell mennie, mehet államiba is ha tud várni fél évet egy vizsgálatra...
A házi orvosok meg bekaphatják. Milliós nagyságrendű összeget zsebelnek havonta, de az enyém is 11-re jár be Jóisten, hát egy kis szar gerinc natív CT beutalóért 2 hétig kellett baszogatnom meg könyörögnöm neki.
1 szó mint 100: van magyar eü, ha fizetsz érte!
Ez csak az ellenzéki politikusok"
Nem.
Milyen ügyben mentél? Melyik kórház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!