Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mondhatjuk azt hogy a magyar...

Mondhatjuk azt hogy a magyar eü véglegesen elpusztult?

Figyelt kérdés

Ez a magyar valóság.

Nem 1 ilyen történetet hallottam.

2 hetes fosás hányás, de a háziorvost nem lehet felhívni.

(2 hete hivogatják)

Sima koronavírus, de a háziorvos nem létezik.

Hol vannak még a fél éves várólisták? Az fél év hogy kérj egy időpontot, addigra megdöglesz.

De legalább van stadion, csak a fidesz.

2022. febr. 15. 09:05
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
71%

6

De a háziorvos miért nem veszi fel a telefont ha hívjátok 2 héten át? Így viszont már lehet menni betegjogi képviselőhöz, és panaszt lehet tenni. Ez senkinek nem jutott eszébe?

2022. febr. 15. 10:24
 12/49 A kérdező kommentje:

Nem veszi fel/folyamatosan foglalt.

Most minden fidesznyugger covid pánikban van.

Eddig is a rendelőben gyűltek össze, most meg aztán főleg.

"Így viszont már lehet menni betegjogi képviselőhöz"

Nincs olyan, fidesz van meg foci.

2022. febr. 15. 10:42
 13/49 anonim ***** válasza:
71%
Hívogatás helyett fogod magad és bemész a rendelőbe. Amúgy 2 hét fogással már intenzíven lennél.
2022. febr. 15. 11:01
 14/49 A kérdező kommentje:

És hogy? Betöröd az ajtót és megvered az orvost? Úgy talán bejutsz.

Egyébként a hivatalos covid tesztelés is úgy néz ki, hogy a semmi közepén, órákon keresztül sorban állsz a -10 fokban, egy tákolmány bódé előtt.

Fogd fel hogy nincs már magyar eü, mert orbán el lopta azt is.

Több éves várólista van mindenre.

Ez a valóság, nem ez hogy előre megyünk nem hátra.

2022. febr. 15. 11:13
 15/49 anonim ***** válasza:
71%

"És hogy?"

Ahogy eddig. Beülsz a rendelőbe és kivárod a sorod. Van egy rendelési idő, az alatt befogsz jutni. Azért nem veszik fel a telefont, mert valszeg mással is beszélnek telefonon illetve rendelési idő is van.

"Egyébként a hivatalos covid tesztelés is úgy néz ki, hogy a semmi közepén, órákon keresztül sorban állsz a -10 fokban, egy tákolmány bódé előtt."

Egyébként a hivatalos covid tesztelés már úgy néz ki, hogy bemész a háziorvoshoz aki csinál egy gyorstesztet. ;). Ha felhívnád telefonon, hogy covidos vagy és felveszi a telefont, akkor azt fogja mondani, hogy menj be a rendelőbe, hogy csináljanak tesztet, hogy hivatalos eredmény legyen róla. Halál felesleges már hívogatni, fogod magad és bemész.

Ha meg 2 hete fosol, nem gondolkodtál el róla, hogy vegyél széntablettát?

2022. febr. 15. 11:30
 16/49 anonim ***** válasza:
65%

"Fogd fel hogy nincs már magyar eü, mert orbán el lopta azt is."

Érdekes, én ugyanígy tettem. Két pozitív tesztem volt előzőhéten, bementem háziorvoshoz és ő is csinált egy tesztet majd elmondta a teendőket és felírta a gyógyszereket is, amiket kértem. Én úgy látom mégis van EÜ.

2022. febr. 15. 11:31
 17/49 anonim ***** válasza:
71%

12

De igen, van betegjogi képviselő, el kell mennetek hozzá panaszt tenni, és nem itt üvölteni. melyik városról van szó kérdező? Arra meg nem mondanám, hogy meghalt az eü, hogy nem rögtön azonnal veszik fel a telefont, hiszen nem csak én telefonálok be. Nekem is várni kell néha 10 percet is. A rendelés 8-kor kezdődik, de legkésőbb 8:20-ra már tudok beszélni az orvossal, és kapok időpontot akár még aznapra.

Ha már szóba került a várólista, én 2 napon belül kaptam időpontot az érsebészetre.

2022. febr. 15. 12:02
 18/49 A kérdező kommentje:

Debrecenről van szó nem egy borsodi faluról.

Én utoljára 1 éve voltam házi orvosnál. Be se engedtek a főkapun (belváros) Bezzeg a nyuggerek ott ültek bent. Csak egy beutaló kellett, amit kidobtak a kapun.

"háziorvoshoz és ő is csinált egy tesztet"

Még véletlenül se csinálnak tesztet, ne hazudj.

"Beülsz a rendelőbe és kivárod a sorod. Van egy rendelési idő, az alatt befogsz jutni."

Okés ha ott ülök fél évig sorra kerülök? Mert akkora kaptam időpontot, ha akarod megmutatom.

Ne magyarázkodjatok már orbánisták.

2022. febr. 15. 12:12
 19/49 anonim ***** válasza:
65%

"Még véletlenül se csinálnak tesztet, ne hazudj."

Hát pedig nekem csináltak, ahogy több száz más embernek is. :D Te vagy itt aki kamuzni próbálsz és ferdíteni..

2022. febr. 15. 12:15
 20/49 anonim ***** válasza:
71%

"Mert akkora kaptam időpontot, ha akarod megmutatom."

Háziorvoshoz nem kell időpontot kérni. Van egy rendelési idő és mész. Ennyi. De, ha a te háziorvosod valami mást képvisel, akkor válts. Szabad választásod van háziorvos tekintetében.

2022. febr. 15. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!