Mondhatjuk azt hogy a magyar eü véglegesen elpusztult?
Ez a magyar valóság.
Nem 1 ilyen történetet hallottam.
2 hetes fosás hányás, de a háziorvost nem lehet felhívni.
(2 hete hivogatják)
Sima koronavírus, de a háziorvos nem létezik.
Hol vannak még a fél éves várólisták? Az fél év hogy kérj egy időpontot, addigra megdöglesz.
De legalább van stadion, csak a fidesz.
Én is debreceni vagyok kérdező. Melyik háziorvosról van szó?
Én a Darabosra járok, és ott mindig el tudtam érni akit kellett telefonon, és időpontot is adtak, hogy mikor mehetek. Komoly gond esetén még az adott napon behívtak a rendelőbe. Le is teszteltek.
Melyik ez az orvos akiről írtál?
Be is linkeltem a nevét, ott a link.
De több különböző orvosról van szó. Mindegyik túl van terhelve.
"Vagy hazudsz szerintem."
Tipikus fidesz propaganda, sima hazugság. Az eü nem arról híres hogy minden szuper. De a fidesz azt hazudja hogy a legjobb a világon...
26-
"A házi orvosok meg bekaphatják. Milliós nagyságrendű összeget zsebelnek havonta, de az enyém is 11-re jár be"
az enyém is,mert van több körzete,vidéken és értelemnszerűen nem tud osztódni.egyébként már nyugdíjas tehát ennek is örülni kell.és tele vanaz ország olyan körzetekkel ahol nincs körzeti orvos,más orvosok vállalják be őket vagy úgyhogy kimennek,vagypedig hozzájuk mennek be a betegek szóval anníira nem kell irigyelni őket.
" Az eü nem arról híres hogy minden szuper"
Persze. Nem minden szuper, de az se létezik, amit te mondassz. Egyedi eset.
1 hét kb az mire kérsz 1 időpontot.
Hidd el hogy komoly problémák vannak az eü-vel.
"Hidd el hogy komoly problémák vannak az eü-vel."
Vannak persze, de nem mindenhol. Valami teljesen jól megy az országban. Ezért mondtam, hogy ne általánosítsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!