Ha 2022-ben a "Mi Hazánk Mozgalom" nem kerül be a parlamenti választások alkalmával az Országgyűlésbe, akkor véglegesen szétesik ez a szélsőjobbos formáció, és 2026-ban már nem is indul ilyen nevű politikai párt az akkori választásokon?
Nem esnek szét de nem fognak bejutni.
Egy hangos törperéteg aki rájuk szavaz, populista módon próbálják az oltásellenességet meglovagolni ami hozott neki pár szavazatot de ez átmeneti.
5% közelébe nincsenek, akik azt mondják rájuk szavaznak olyan álomvilágba élnek azt képzelik jövőre a migatyánk fog kormányt alakítani.... no komment, teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól.
Szerintem bejutnak, sőt, nem is épphogy.
Majd áprilisban meglátjuk.
Bejutnak ez majdnem biztos ha csak nem tortenik egy kis trukkozes a masik oldal reszerol mikor veszelyben erzik magukat:D
Bar most nem hiszem hogy sikerul ismet elcsalni az egeszet mert jon egy ellenorzo bizottsag is nem veletlen hacsak meg nem vettek oket is kilora:D
Szerintem bejutnak. Sok a fideszben csalódott jobboldali fog a Mi Hazánkra szavazni az ellenzéki összefogás helyett. Sok oltás ellenes fog a Mi Hazánkra szavazni. Sok proli (nem pejoratív értelemben, hanem a szó szoros értelmében munkás ember) fog a Mi Hazánkra szavazni, mert már csak nekik hiszik el, hogy törődnek velük is.
Értsétek már meg, hogy nem mindenki szexista, vagy rasszista, vagy fasiszta vagy bigott aki a Mi Hazánkra szavaz, ez nem függ attól, hogy szerintem vagy szerinted ez rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!