Ha a Mi Hazánk Mozgalom is benne lenne az összefogásban akkor kire szavaznál?
Figyelt kérdés
Márki-zay lenne a misniszterelnök-jelölt.2021. okt. 24. 19:28
A kérdező szavazást indított:
Összefogás
Fidesz
MKKP
Munkáspárt
Más(komment)
80 szavazat
1/23 anonim válasza:
Ha az ördög lenne benne akkor is az Össszefogásra szavaznék. Nem egészséges, amikor egyetlen ember 12 évig van hatalmon.
2/23 anonim válasza:
Nem tudom miért változtatna a véleményemen ha akár a mi hazánk akár az mkkp tagja lenne az összefogásnak, hiszen pont az a lényege, hogy összefognak. Nem vagyok én fideszes, hogy gyűlöljek mindenkit :D
3/23 anonim válasza:
1: Gyurcsánynál bárki egészségesebb. És ő 20 éve van ott a sűrűjében...
4/23 anonim válasza:
Szövegértés? Segítek. A "hatalmon" a varázsszó. Vagy azt mondod Orbán is Gyurcsány kottájából játszik?
5/23 anonim válasza:
Még akkor is az Összefogásra szavaznék, ha Thürmer is csatlakozna, mert ez az ország egyetlen lehetősége és érdeke! Pedig én Jobbikos vagyok!
6/23 anonim válasza:
Ilyenről felesleges beszélni. A legfinomabb pörköltet is el lehet rontani 1 kanál szarral. (Gyurcsány, Mszp, Momentum...)
7/23 anonim válasza:
Basszus mennyi ember el akarja itt rontani az ország jövőjét. Vagy arra tudok gondolni, hogy mindenki ennyire tudatlan, vagy senki nem volt ott 2006-ban, vagy csak túl fiatalok voltak, akiknek ma már sajnos szavazati joguk van, pedig lövésük nincs az egészről.
8/23 anonim válasza:
Vagy éppen ott volt 2006-ban és tapasztalatból tudja hogy mik történtek és bármit mond a propaganda nem fognak másként gondolkodni róla.
9/23 anonim válasza:
Ha egy országban a legnagyobb sz@r idején (forint 14%-romlása 2 nap alatt) a miniszterelnöknek arra van csak "tehetsége" hogy az ellenzéket szapulja, gúnyolja egy órán keresztül - 15 év elmúltával - 12 éves 2/3-os hatalomban. akkor ott nagyon nagy baj van magával a miniszterelnökkel, az országgal, a gazdasággal, a jogállammal!
Le kell cserélni a hatalommániás miniszterelnököt!!!
10/23 anonim válasza:
#1 Merkel mama az élő bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!