Mondhatjuk azt hogy a magyar eü véglegesen elpusztult?
Ez a magyar valóság.
Nem 1 ilyen történetet hallottam.
2 hetes fosás hányás, de a háziorvost nem lehet felhívni.
(2 hete hivogatják)
Sima koronavírus, de a háziorvos nem létezik.
Hol vannak még a fél éves várólisták? Az fél év hogy kérj egy időpontot, addigra megdöglesz.
De legalább van stadion, csak a fidesz.
Mondhatod, szólásszabadság van.
Ettől persze nem lesz igaz.
"hallottam"
Én mást tapasztaltam.
Kevesebb a hobbiból orvoshoz járó.
A szóban forgó háziorvos 2 hete miért nem veszi fel a telefont?
A fenti esetnél pár nap után már mentő jön a betegért, mert kiszáradhat.
Érdekes kérdés minimum.
Valódi történet.
Nem létezik már a magyar eü.
Ez konkrétan egy ismerősöm munkatársa, aki 2 hete fosik hányik, azóta próbál be kerülni az orvoshoz, dehát nem sikerül.
Másik koronavírusos volt, 3 napig hívogatta az orvost. (Valahol ki volt írva a személyes száma, azért sikerült)
Időpont nélkül nem mehetsz, ha fertőzött vagy nem mehetsz, ha meg nem, azért nem.
Ez a magyar valóság. Ok ne legyen eü de akkor én meg nem fizetem. Azt meg főleg nem hogy az orbán tolvaj a mészárossal vigyorogjon egy stadionban.
És mindenki ennyire hülye mint te, hogy nem tudja mi a telefonszám.
Emailre nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel, de időpont nélkül nem mehetsz.
Múltkor odamentem személyesen 1 helyre, azt mondták hogy kérjek telefonon időpontot. De ha már itt vagyok, miért kérjek telefonon időpontot?
Felhívtam, kértem időpontot. 1 perc múlva ott vagyok.
Nahát időpontra jöttél? Vicc kategória.
Orbán szétrohasztotta az eü-t, de legalább van stadion meg lehet bámulni a kisgatyás rohangáló csávókat. Az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!