Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem borzalmas,...

Szerintetek nem borzalmas, hogy a mai fiatalok egyszerűen nem alapítanak normális családot, nem vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés

A kormány mindent megtesz értük, kibővített CSOK, babaváró, felújítási támogatások, zöld CSOK, ingyen kocsi, stb. őket meg még ez sem érdekli. Sőt, rengetegen még fel is veszik a támogatásokat, de nem vállalnak gyereket.

Miért ilyen felelőtlen a mai fiatalság? Majd szaporodjon helyettük a muszlim? Minden évben egy megyeszékhelynyi magyarral vagyunk kevesebben.

2022. febr. 12. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
97%

Tehát tisztázzuk. Ha felmérem hogy nem vagyok jó szülő alapanyag, a jelenlegi életem miatt is síkideg vagyok sokszor, ha dühös vagyok sokszor agresszióba torkollik, egy gyereknek ez nem ideális környezet hogy lelkileg kiegyensúlyozitt felnőtt legyen (és ne alkoholista mint a mostani "minket is vertek aztán mégis ember lett belőlünk" generáció kellemetlenül magas hányada), arról nem is beszélve hogy tök jó hogy állambácsi ad mindent így már ezek mellé csak 20 millió hitel kell és van is egy panellakásod a 4. emeleten (lift nincs) de annak a gyereknek úgy tudom még ennie, viselnie és tanulnia is kéne valamit ami minden hónapban több lesz, és ezért arra a konklúzióra jutok hogy nem lesz gyerekem mert nem tudnék neki olyan életet biztosítani amilyet én szeretnék... Akkor felelőtlen vagyok.

Ellenben ha leszülnék anyámék nyakára mert "majd lesz valahogy" aztán a facebookon tarhálnék ingyen mindent mert jaj szegény gyerek nincs semmink, de leszültem hogy Kovácsné Pintér Marika néni ne vegyen a szájára AZ felnőtt döntés, AZ egy felelősségteljes felnőtt, érett ember gondolkodása.

Gratulálok b+ nem csoda hogy aki teheti már a határon túl van.

2023. jan. 5. 21:22
 42/73 anonim ***** válasza:
11%

17 "Életre valóbb fog szaporodni? Ha a cigányok neked életre valóbbak akkor áldásom rád."

Hát jóval életrevalóbbak nálad meg a páwáknál, hiszen megél szélsőséges körülmények közt, míg te nem bírsz ki egy napot sem mobil nélkül😂

2023. jan. 5. 21:50
 43/73 anonim ***** válasza:
97%

Azért nyomja a kormány a FogyaMagyarNagyonÁrja dumát, hogy röghöz kösse az ostobább felét a népnek.Az az alamizsna, amennyit kapnak (kölcsönbe) pont semmire sem elég, ha az ember messzebb számol a következő öt évnél és minden egyes gyerek megsokszorozza a költségeket. És ez még csak az anyagi "vonzata" ennek az agybajnak. Albérletből, néhány gyerekkel simán tudják idomítani az "urak" az arra hajlamosabbakat (márpedig sajnos azok vannak többségben) . Ugyan, hogy is indulnának meg pár gyerekkel, pénz nélkül és általában mindenféle nyelvtudás nélkül...

A nyakukba szednek minden létező HITELT, aztán csak akkor jönnek rá hogy aprópénzért adták el magukat, amikor már ott üvölt, meg fázik és éhezik 1,2,3+ sosem akart gyerek jobb esetben csak húsz évig.

Idén nagyon rossz soruk lesz azoknak, akiket rá tudtak dumálni a "Szülj Sokat Hitelre" akciókra.

De magánügy :mindenki úgy teszi tönkre a saját és a gyerekei életét ahogy a szíve diktálja.

47 éves CF-házasságban élő nő vagyok. MI úgy döntöttünk, hogy nem lesz gyerekünk. Hogy miért?

Mert megengedhetjük magunknak a luxust, hogy mi döntsük el, hogyan élünk.

Magyarországnak van mit fejlődni ebben is.

2023. jan. 5. 22:32
 44/73 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Véleményem szerint az sokkal borzalmasan, hogy mások magánéletében turkál. Gyermeket vállalni NEM KÖTELEZŐ! Milyen felelőtlenség? Persze, hitelekre szülni 3-4 gyereket az felelősségteljes dolog. Van egy szomorú hírem azokat a gyerekeket fel is kell nevelni, és napi szinten látom, hogy különböző internetes csoportokban megy a kéregetés a csimotákra hívatkozva. Ez a borzalmas, hogy sokan csak a pénzt látják a gyerekekben.

2023. jan. 6. 08:39
 45/73 anonim ***** válasza:
100%

Lekölykezni a macska is tud, nem értem hogy ez miért olyan magasztos dolog.

A sok gyerek vállalás amúgy mindig is az elmaradottab régiókra/emberekre volt jellemzőbb. Szóval ennek inkább örülni kellene. Lehet, hogy fejlődünk végre mi is.

Itt van pl egy térkép a teljes termékenységi arányszámról:

[link]

Hol vállal egy nő sok gyereket? A fejlett Nyugat- és Észak-Európában? Észak-Amerikában? Japánban? Nem, nem. Afrika közepén a legnagyobb nyomorban és tudatlanságban.

2023. jan. 6. 21:42
 46/73 anonim ***** válasza:
89%

„A kormány mindent megtesz értük”

Tényleg akkor mért van az hogy Bulgária után mi vagyunk az EU legszegényebb országa ?

És akkor most ide nem írnék Révai nagylexikont hogy a Felcsúti új Náci miket tett még tönkre.

[link]

A „lényeg”, hogy „megvéd minket” a gonosz Gyurkától meg a nem létező migránsoktól.

A mért nincs gyerek kérdés is kb a „rekord magas” bérekre vezethető vissza.

MO 700, a „Hanyatló Nyugat” 6000. Euró. Ja nem baj. Még Romániában is olcsóbb a benzin, mint MO-n.

Meglehet köszönni a Felcsúti agyagvázának. Éljen soká.

2023. jan. 7. 11:54
 47/73 anonim ***** válasza:
86%

Ja és ha valaki a munka miatt nem ér rá mert annyit dolgozik hogy örül hogy él ?

Vegyük már el még a maradék szabadidejét is.

Ez az. Pihenni se tudjon.

Egyébként is a Felcsúti váza mondta, hogy „Munka alapú társadalomra van szükség”.

Ja ok most már az is gond, ha valaki dolgozik.

Együttérzésből csillagos ötös.

2023. jan. 7. 12:05
 48/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberiség szellemi fejlődését tükrözi, ha az egyének önismerete növekszik, és végre felelősen döntenek ebben a kérdésben is.
2023. jan. 7. 14:27
 49/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a borzalmas, hogy a magadfajta korlátolt agyúak képtelenek felfogni, hogy nem mindenki attól boldog amitöl ők.

Az összes ember közül, akit ismerek és beszállt a gyerekeszesbe. Most enyhén és finoman fogalmazok.

Nagyon nagyon rosszul jártak.

„Köszönöm” én ebből nem kérek. Nem hiányzik kipróbálni azt az „élvezetet” hogy soha nincs pénzem és ha ne adj Isten tönkre megy a hűtő, a mosógép vagy akármi nem fogod tudni kicserélni.

Igen van ilyen munkatársam. Na pont ez nem hiányzik.

És akkor nem a 600 ezres Led tv-röl beszéltünk. vagy egy külföldi utazásról.

Ja és persze a gyereket nem tudod visszaadni.

34 F

2023. jan. 9. 22:16
 50/73 anonim ***** válasza:

34es vagyok.

Kedves utolso válaszolo (49es)

Pontosan én is ugyan igy vagyok vele.

1.000/1.300€ kapok havonta. Az nem lenne elég Saját házra/számlákra, kajára, gyerekre,ovi/sulira,utazásra, vásárlásokra...

(Szuleimmel elek meg, koltozni tervezek, de ebben az inflacioban majdnemhogy lehetetlen barmi ilyesmit tenni.)

Par evig sporolni fogok (havi szinten 300€ rakok felre es par ev mulva majd elkoltozok egy kisseb 1-2 szobas hazba a macskammal..

2023. jan. 14. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!