Szerintetek nem borzalmas, hogy a mai fiatalok egyszerűen nem alapítanak normális családot, nem vállalnak gyereket?
A kormány mindent megtesz értük, kibővített CSOK, babaváró, felújítási támogatások, zöld CSOK, ingyen kocsi, stb. őket meg még ez sem érdekli. Sőt, rengetegen még fel is veszik a támogatásokat, de nem vállalnak gyereket.
Miért ilyen felelőtlen a mai fiatalság? Majd szaporodjon helyettük a muszlim? Minden évben egy megyeszékhelynyi magyarral vagyunk kevesebben.
Szaporodni nem KÖTELEZŐ !! Miért nem lehet megérteni? Nem mindenki akar otthonra egy “csodát” amiket meg felsoroltál a csok stb egyáltalán nem kedvező sőt..soha nem fogom megérteni azt miért kell kiakadni ha valaki nem akar gyereket vállalni bármi okból kifolyólag. Nem szeretnék én sem gyereket ettől nem vagyok felelőtlen
Azért meg nem teszem tönkre az életem mert jajjj fogy a magyar meg a társadalomnak jobb legyen
N 27
Drága kérdező!
Nem esik le neked, hogy azért vagyunk kevesebben, mert hatalmas a kivándorlás?
A munkaképes fiatalok akik valamire vinni akarják kimennek. Külföldön 1 év után tudnak egy jobb minőségű jó márkájú autót venni, míg itthon ezt és a házvásárlást hitelből tudnák elintézni. Akik szülnek meg mindent a fenekük alá tolnak. Tudod azoknak akik titeket FENNTARTANA, akiknek az adójából éltek semmilyen támogatást nem adnak!!
S hogy minek annak támogatás aki nem neveli azt a "csodát"? Hát azért, mert az átlag fizu 150 ezer forint, amiből jobbik esetben ha nem anyucinál lakik az illető 80 ezer forint az albi + rezsi, és akkor még kaját is kell venni, utána annyi a fizetésednek, megkerested a pénzt hogy élni tudj egy hónapig, csodálatos.
Sebaj, az ilyen "hasznavehetetlen" emberek Hawaiiról, vagy máshonnan popcornban a kezükben olvassák nevetve ahogy a magyar fotelharcosok küzdenek az ország kihalása ellen.
A többi dologról nem is beszve, mikről mond le egy ember azért hogy gyereke legyen.
A jóisten fonjon kalácsot a f@rkamból ha csak ilyenre gondolok.
Nagyon boldogan elvagyunk a baratnőmmel,meg a kis görényünkkel hármasban.
Aki akarja,az szülje tele ezt a szeméttelep világot,leszarom.
Én ennek egyetlen gyereket se fogok kitenni.
A hitelről meg az a véleményem hogy, inkább leszek egy csöves senki,de senkinek nem fogok tartozni egy forinttal sem.
Főleg nem fogom magam odaláncolni egy országhoz.
És ha ez a felelőtlenség,akkor büszkén vállalom.
De SZERINTEM meg az a felelőtlenség,hogy szerződésre gyereket csinálnak emberek.
Általánosságban a valaha volt legmihasznább generáció a mostani fiatal felnőtteké”
:DDD
amikor ilyet hallok, mindig hangosan felröhögök, elképesztő, h milyen butaságokkal képes áltatni magát az idősebb generáció.
elhiszem, h burokban éltek, és meg vagytok róla győződve, h ti vagytok a leg..leg..leg…de szájaláson és nagyképűsködésen kívül nem látom, h bármiben kiemelkedne az 50 feletti generáció:
-elhízott idegen nyelvet nem beszélő tájékozatlan hőbörgők, aki a szűk szakterületükön kívül semmihez sem értenek, és arra büszkék, h tudtak szaporodni.
a kérdésre válaszolva: sosem akartam gyereket, de ha akarnék, akkor sem ebben az országban tenném.
Egy ennyire buta, szolgalelkű társadalomban, ahol 12 éve tűrik, h orbánék szétlopják az országot stb.
és nem akarok személyeskedni, de itt ballibsiző vagy hozzászóló is:: na ilyen, egy átlag jobber proli.
a másik, amit az egyik válaszoló is írt: ebben az országban még kevesen fogták fel, de nem kötelező gyereket vállalni, ennyi.
A kérdés kifejtésében meg annyi butaság van, h inkább neki sem állok megcáfolni, gyanítom, h a kérdező trollkodik.
tehát sztem nagyon is jó, hogy sok FELELŐSEN GONDOLKODÓ fiatal nem vállal gyereket, főleg erre világra.
az, hogy ez nem tetszik sok böfögve tv-t bámuló átlag proletár magyarnak, az teljesen lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!