Szerintetek nem borzalmas, hogy a mai fiatalok egyszerűen nem alapítanak normális családot, nem vállalnak gyereket?
A kormány mindent megtesz értük, kibővített CSOK, babaváró, felújítási támogatások, zöld CSOK, ingyen kocsi, stb. őket meg még ez sem érdekli. Sőt, rengetegen még fel is veszik a támogatásokat, de nem vállalnak gyereket.
Miért ilyen felelőtlen a mai fiatalság? Majd szaporodjon helyettük a muszlim? Minden évben egy megyeszékhelynyi magyarral vagyunk kevesebben.
"Amelyiknek nincs családja az sorozni kell befelé és küldeni a frontra. Legalább legyen valami haszna."
1, szerencsére ezt nem a hozzád hasonló pörköltszagú prolik döntik el
2, mindig elgondolkodom, h a hozzád hasonló netes keménylegényeknek vajon mekkora szája van a kint a való világban. gondolom, te is az típus vagy, aki fülét-farkát behúzva csinálja, amit amit a főnöke mond a gyárban, aztán feljön ide jól beszólni
28as voltam.
Idióta boomerek, hagyjátok békén a fiatalokat! Nem ti döntitek el, hogy ki a hasznos és ki nem, fogjátok fel! :D
#1 Majd csak te utánad vén tata. Egy kormánynak nincs keresnivalója az emberek magánéletében. Egy olyan országot le is tagadnék amelyik ezt a lépést tenné.
Kedves kérdező te szaporítani akarod a magyar fajt?
Most ugye ez csak egy vicc
Üdv egy egyedülálló 4macskával élő személy
Nos. A Föld népessége túllépte a 8milliárd főt, konkrétan kib@xottul túl van népesedve. Most kéne leállni.
Nem, tévedek. Olyan 30éve kellett volna egy gyerekben maximalizálni a családtervezést. Ugyanis, mire a most kipotyogtatott "kicsicsodák" felnőnek, jó eséllyel se iható víz, se lélegezhető levegő nem lesz már. Gondolkodni kéne, dehát nem egyszerű a vért felfelé irányítani, ha lefelé is mehet.
45/N, egy férjjel, 5kutyával, 5macskával...
Nem. Nincs ezzel semmi gond. Aki Akar alapít családot ( gyerekkel vagy gyerekmentesen) aki nem az nem.
Én pl pont leszarom az ilyen és hasonló visszataszító szaporító szándékú kampányokat, miszerint ezt és ezt kapsz , cserébe potyogtass gyereket. Gusztustalan az egész, nem kellene ennyire erőltetni. Oka van annak, ha valaki nem akar, nem véletlen.
Aki akar, vállal gyereket aki meg nem azt semmiféle hitel, kölcsön, akármilyen pénz, semmi nem fogja rávenni.
Én 37 éves vagyok, 13. éve kapcsolatban, 12. éve házas, boldog családot alkotunk hárman a férjemmel és a kiskutyánkkal, van saját hitelmentes otthonunk, munkánk, szabadidőnk, hobbijaink, nyugodt életünk. Bár nem vagyunk gazdagok, jól megvagyunk. Van minőségi időnk egymásra, önmagunkra, és a mentett kutyusunkra.
Nincs az az isten hogy ezt elcsesszük egy vagy több gyerekkel.
Nonstop stresszforrás, hatalmas anyagi teher satöbbi. Nem vágyunk erre egyáltalán. Arról nem beszélve, hogy az egészségügy egy kalap szar, az oktatás szintén, és egy olyan világba ahol 5 ezerért lecsapnak az utcán, vagy a " nagymenő" kiscsávó attól érzi nagynak magát a suliban, hogy rúgdossa a tanárát, netán veri a gyengébbeket, mert a szülei csak kiszarták, de a nevelés már derogált nekik.
Nem. Ilyen világba nekem nem kell gyerek semmi esetre sem. Normális ember ezt milliószor meggondolja.
Mindenki el tudja dönteni, hogy szeretne e egy életre egy ekkora terhet a nyakába venni, vagy sem.
Az remélem világos, hogy akik itt szidják a mai "életképtelen" fiatalokat, pont ôk hozták a világra?
Senkinek semmilyen joga sincs ahhoz, hogy megmondja másoknak, hogyan éljen, szüljön-e, ítélkezzen felette.
Nem kötelezô szülni. Amúgyis ráfér erre a kib*** országra, hogy a "fideszes vérnarancs zombi" generáció kikopjon, akiket egy kiló krumplival meg lehet vennie... ugye.
Kedves Kérdező!
Van annál nagyobb probléma is, mint hogy "nem szaporodik a magyar"...
Most itt sokan, sok mindent leírtak, én csak egy rendszerszintű
"problémára" szeretném felhívni a figyelmet, ami pedig nem az emberekben
keresendő, hanem a rendszerben.
Ez pedig a kapitalizmus logikája, ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb
ember birtokol egyre több vagyont, amiből következik, hogy azt az anyagi
biztonságot egyre nehezebb egy fiatal párnak megteremteni, ami családalapításhoz szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!