Az orbáni politika szerintetek eredményezheti azt, hogy a mai fiatalok és fiatal felnőttek hikikomorik lesznek?
Ugye akik a 90-es, 2000-es években nőttek fel, azok egy teljesen más, szabadabb Magyarországot ismertek meg, aminek most egyre inkább leáldozik az orbáni nemzeti-keresztény ultra-konzervatív politikával.
A fiatalok egyre része beleszokik ebbe, ők lesznek az új CSOK-os családok akik ezerrel gyártják az Orbán alatt felnövő "újmagyarokat", de mi van azokkal, akik csak a fejüket fogják az 1979-es iráni iszlám forradalmat idéző változások láttán?
Lehet, hogy erre az lesz a válasz, hogy ez a generáció egyszerűen bezárkózva éli le az életét?
Sokan már azok, én is ilyen lettem. 28 éves vagyok, online munkából élek, otthon nézem az animéket meg videójátékokkal játszom, a neten tartom a kapcsolatot érdeklődési körömnek megfelelő emberekkel, közmédiát nem vagyok hajlandó olvasni.
Volt gimis osztálytársaim kb. fele ilyen CSOKhuszár lett, fele meg hikikomori.
És, hogy miért nem megyek ki Nyugatra? Azért, mert az utóbbi 10-15 évben ott is meghülyültek az emberek, csak ott máshogy. Pont annyira nem akarok találkozni egy holland vagy német SJW-vel, mint egy itthoni krumplihuszárral, ez van.
Egy normális társadalmi esemény van még Magyarországon: A MondoCon.
nem hiszem.
ne felejtsd, el, hogy a fidesznél ez a nemzeti nagykeresztény, széljobb téma csak póz a tömegeknek.
sem ők, sem a híveik nem ilyenek.
pont mint a brüsszel ellenességük, miközben orbán szinte mindenben engedelmeskedik brüsszelnek.
az egész fidesz egy média illúzió.
a csókot meg kihasználják akik akarják, ennyi, ettől még köpnek ugyanúgy a fidesz féle képmutatásra.
"Ugye akik a 90-es, 2000-es években nőttek fel, azok egy teljesen más, szabadabb Magyarországot ismertek meg,"
szabadon halhattál éhen
Én nem leszek hokimiki, vagy mi....
Azt hittem, az incelnél már nem jöhet idiótább jövevényszó, erre tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!