Ha a neoliberalizmus elsősorban a fiatalok életét nehezíti meg, akkor a mai fiatalok miért vannak oda annyira a neoliberalizmusért?
Bár leginkább annak jó a neoliberalizmus aki gazdag csalából származik és a szülei a segge alá raknak egy lakást,mg kifizetik az egyetemet.
De egy átlag fiatal az rosszul jár a neoliberalizmussal
Szóval ezért nem is értem miért a Momentum a legnépszerűbb a fiatalok körében.
Neoliberalista kormányunk van 2010 óta? Nem.
Megnehezítette az én meg sok más fiatal életét 2010 óta? Igen.
Akkor miről beszélünk? El kell gondolkozni azon, hogy miként alakult ki az a rendszer, miszerint a fiatal párok az esküvő előtt nem azt nézik együtt hova mennek majd nászútra, hanem azt, hogy hova menjenek ki együtt külföldre dolgozni megkeresni az esküvő árát.
"A 13. havi nyugdíj + ingyen gyógyszer + kolbászból kerítés?"
Hát ha nem is ingyen gyógyszer, de én jelenleg filléreket fizetek a gyógyszeremért, kolbászból kerítés nincs, de krumpliosztás választások előtt az igen. :D
#1 Igen,a Fidesz neoliberális
#2 igen,igazad van,csakhogy a Momentum is neoliberális
Kérdező: tudod miért lettem Momentum szimpatizáns? Nem amiatt, hogy állításod szerint neoliberális, hanem tőlük láttam csak a Kétfarkú Kutyapárton kívül éppkézláb programot, hogy miket akarnak csinálni és miből akarják ezt megcsinálni.
A fiataloknak már nem elég annyi, hogy bözsi utalvány meg ingyen krumpli, ők elképzeléseket várnak, amik meg is állnak a talajon. A többi párt nem nagyon tudja már ezt biztosítani.
De a Momentum azt is elvenné,ami most van
Persze a fiatalok nem élték át az SZDSZ ámokfutását
21/F vagyok én egyáltalán mem szimpatizálok velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!