Ha a neoliberalizmus elsősorban a fiatalok életét nehezíti meg, akkor a mai fiatalok miért vannak oda annyira a neoliberalizmusért?
Bár leginkább annak jó a neoliberalizmus aki gazdag csalából származik és a szülei a segge alá raknak egy lakást,mg kifizetik az egyetemet.
De egy átlag fiatal az rosszul jár a neoliberalizmussal
Szóval ezért nem is értem miért a Momentum a legnépszerűbb a fiatalok körében.
9# vagyok, bocsi véletlenül elküldtem.
Szóval május óta naponta többször is előjön ez.
A momentum az egyetlen párt, aki végre foglalkozik a fiatalokkal. A többi le sem szarja, hogy mi is a világon vagyunk, mindenki a nyugdíjasokat akarja megvenni.
A momentumnak van programja és tervei a jövőre nézve.
Elég sok néztükkel egyet tud érteni egy átlag fiatal. A fidesz /MSZP /DK nem igazán foglalkozik velünk. Talán még a dk próbálkozik, de ők is inkább az idősebb korosztalyt akarják megnyerni.
Az, hogy mi hogy jutunk lakashoz, hogy helyezkedunk el a lőtéri kutyát nem érdekli.
A momentum legalább próbálkozik képviselni minket
Egy valódi szabadelvű párt ezt hirdetné meg:
- magánkézbe az egészségüggyel
- magánkézbe az oktatással
- állami szabályozás és beavatkozás csökknetése minden más területen
- radikális adócsökkentés
Ezt a momenetum sem ígéri, ők is csak az állami elosztást hirdetik, legyen minél több minden "ingyen" az embereknek. Az önállóságra és felelősségvállalásra nem vevők a szavazók.
Engem aztán nem képvisel a Momentum!!Pont hogy inkább az érdekeim ellen dolgozik.
A gazdag kölyköket képviseli legfeljebb!!
Mégis mi az,amivel a Momentum foglalkozik és a többi párt nem?
Csak mert van bent 2 jó csaj és huhh szavazzunk rájuk?
Azért,mert a fiatalok azt látják,hogy hatalmas a korrupció.
Az állami pénzeket pedig többnyire nem fiatalok nyúlják le,mivel nekik nincsenek kapcsolataik.
Közben az állam őket semmivel nem támogatja(kivéve a gyerekgyártó kisiparosokat)
Aki karriert akar építeni,abba bele rúg az állam,rengeteg adókkal.
Sokan nem tudnak elindulni még a fővárosba sem tudnak "eljutni",mert olyan drága a lakhatás,hogy inkább vidékre költöznek,és dolgoznak valami ganéj helyen,ahonnan nincs kitörési lehetőség,de olcsóbb a lakhatás.
De lassan már vidéken is luxus lakni albérletben.
Miért,ha a Momentum lenne,talám olcsóbb lenne a lakhatás?
Pont hogy drágább lenne minden.Az a céljuk hogy csak a gazdagok boldoguljanak.Én pl kapok szociális ösztöndíjat egyetemen,ezt a Momentum eltörölné.
Egy rakat állami támogatás van pl ingyen tankönyv,ösztöndíj stb
Persze az lenne a jobb,ha mégtöbb lenne.Ezért kéne MSZP vagy valami,de a Momentum csak elvenné ezeket
"Miért,ha a Momentum lenne,talám olcsóbb lenne a lakhatás?"
A CSOK felszámolásával már felére esnének vissza az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!