Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem borzalmas,...

Szerintetek nem borzalmas, hogy a mai fiatalok egyszerűen nem alapítanak normális családot, nem vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés

A kormány mindent megtesz értük, kibővített CSOK, babaváró, felújítási támogatások, zöld CSOK, ingyen kocsi, stb. őket meg még ez sem érdekli. Sőt, rengetegen még fel is veszik a támogatásokat, de nem vállalnak gyereket.

Miért ilyen felelőtlen a mai fiatalság? Majd szaporodjon helyettük a muszlim? Minden évben egy megyeszékhelynyi magyarral vagyunk kevesebben.

2022. febr. 12. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
93%

"Általánosságban a valaha volt legmihasznább generáció a mostani fiatal felnőtteké."

És ugyanezt mondták a mai 30-asokra, 40-esekre, 50-eserke, 60-asokra stb. mikor azok voltak igazán (tehát húszas éveikben járó) fiatalok.

2022. febr. 12. 10:08
 12/73 anonim ***** válasza:
7%

Tőlünk nyugatabbra ugyan ez van. Pedig ott jobban megy a szekér.

Elöregszik a társadalom mert a fiatalok egyre kevesebben, egyre később, egyre kevesebb gyereket vállalnak.

Kényelmesebb lenne az új generáció?

Megfontoltabb?

Jobban védekezik a teherbe esés ellen?

Tudja a franc!

De az életre alkalmasabb, szaporodó képesebb nemzetiségek/rasszok bitrokba fogják venni Európát.

Működik a Darwin-i elmélet itt is. Akár tetszik, akár nem.

2022. febr. 12. 13:16
 13/73 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Itt van néktek Szókratész véleménye a "mai fiatalokról", kb. 2500 évvel ezelőtt. Ha már akkor is ilyen szintű gondok voltak, akkor megnyugodhat mind a kérdező, mint az itt fitymáló válaszadók: az ő generációjukkal is valószínűleg voltak bőven problémák. :)

2022. febr. 12. 13:16
 14/73 anonim ***** válasza:
96%

A kormány semmit nem tesz értem.

Egyedülálló vagyok, dolgozok reggeltől-estig, mégis mikor alapítsak családot?

Ha napi 8 óra munkával tisztességesen meg lehetne élni, akor lehet hogy lenne rá időm.

A csok arra volt jó hogy az ingatlanárak és az építőanyagok ára elszálljon. Én mindenféle támogatás nélkül vettem házat amit éppen felújítok. Úgy érzem hogy egy nagy kibaśźâs volt a csok velem szemben.

2022. febr. 12. 13:23
 15/73 bbenjoe ***** válasza:
90%
Én azt nem tudom, hogyan kell barátnőt találni kb. Csak pár randim volt, de azoknak nem volt folytatása.
2022. febr. 12. 13:34
 16/73 anonim válasza:
96%

Szerinted az nem felelőtlen, aki felveszi a CSOK-ot, Babavárót, isten tudja mit, hogy abból tartsa el a családot? Aki csak a családi miatt csinálja a 4+ gyereket? Aki úgy vállal gyereket, hogy csak egy omladozó putri van, víz, fűtés, villany nélkül? Az nem felelőtlen, hogy becsúszik a gyerek és megtartják és majd csak lesz valahogy alapon gondolkodnak, miközben a gyerek fogja megszívni ezt a hozzáállást?

Szerintem az felelősségteljesebb, aki azért nem vállal gyereket, mert nem akar úgy gyereket vállalni, hogy tudja, hogy testileg/lelkileg/anyagilag/stb. rosszul áll.

Meg mégis, szerinted hogyan vállalatnánk gyereket, ha még házra sem telik, hogy még félretenni sem tudunk, mert nincs miből? Meg erre a világra hogyan? Magyarország az Eu-n belül mindenhol az utolsó helyen kullog Romániával és Bulgáriával együtt, oktatás és eü. szintén a béka feneke alatt van, már most érezzük a globális felmelegedés hatásait, ja és arról még nem is beszéltem, hogy jövőre elérjük a 8 milliárdot. Meg a fiatalok nagy részének még normális párkapcsolata sincs, anélkül meg ugye nehéz belevágni.

De ami a legfontosabb: ki lehet szállni a méhünkből, mindenki szabadon eldöntheti, hogy vállal-e gyereket vagy sem. Még mindig nem kötelező, hanem csak egy lehetőség, amivel lehet élni. Aki meg akar gyereket, az csináljon, de úgy, hogy el is tudja tartani és nem hitelekből meg mindenféle támogatásokból, hanem abból, amit ő és a párja megkerestek. És annyi gyereket, amennyit biztosan el is tud tartani és nem szenved hiányt semmiben sem.

2022. febr. 12. 15:59
 17/73 anonim ***** válasza:
93%

Ezt is egy CSOK betyár milfzilla írhatta ki. Egyikőtöknek sincs semmi köze ahhoz hogy ki mit tart élete értelmének (az ellést bárki megtudja tenni, nem kell hozzá nagy IQ ami manapság látszódik is a családot alapítókon.)

Életre valóbb fog szaporodni? Ha a cigányok neked életre valóbbak akkor áldásom rád.

Sokuknak vannak álmaik, céljaik, ami nem a pulyázásban merül ki. Ezt vagy elfogadjátok vagy nem, de változtatni biztos nem tudtok rajta, így jobb ha saját magatokkal törődnétek. Tudom nehéz, de meg kell próbálni.

Gusztustalannak tartom az emberek meg a kormány ezen hozzáállását, mintha bármi közötök volna ahhoz hogy egy pár VÁLLAL E VAGY NEM VÁLLAL GYEREKET! 8 milliárd ember mellett valóban kihalásnak indultunk tényleg... még ha pár milliárd ember is fog hiányozni akkor se lesz drasztikus a számláló, legalább fellélegzik a Bolygó. Önző szaporodásmániátokat vetítsétek arra akit érdekel.

Hozzáteszem a 3+ gyerek leginkább az átlag alatti IQ-jú embereknél jön szóba. A mély szegénységben élők azok akik erre a csok rendszerre nagyon rákényszerülnek és ki is használják rendesen. Aki pedig teljesítette a princípiumot nem fog tovább tanulni vagy karriert csinálni, mert elérte az evolúció csúcsát!!!

Kíméljetek meg az tipikus szövegtől, miszerint "ki nyitja majd rád az ajtót", " nem tudhatod ha meg sem próbálod", blablabla... Nem érdekel.

Én személy szerint látom mennyi baj van egy gyerekkel, vagy többel is, és nem fogom ennek kitenni magam. A mai családok meg ugye... anyuka szenved otthon a gyerekekkel munka után (nem mindig marad táppénzen és igen sajnos a szegény anyukáknak is el kell menni dolgozni ami nehéz ügy

mert nem csak szülés az élet.) míg apuka megy csalni az asszonyt, ez a bevált módi.

Ha valaki pedig egy gyereket vállal be, az nem marad Mo-n mert lehetetlen megélni itt. Külföldön pedig elfogadóbbak az emberek, nem turkálnak a másik életében se méhében. Talán egyszer Magyarország is eljut erre a szintre, 100 év múlva.

Ismétlem, kiírhattok sértőbbnél sértőbb üzeneteket, véleményezhettek, de senki nem fogja megváltoztatni az életét, véleményét és céljait mert ti a nagyon bátor hazafiak GYIKen arc nélkül nagyoskodtok ebben a témában! Na puszi!

2022. febr. 12. 17:27
 18/73 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó vagyok, autokorrekt kijavította amit írtam, Momzilla-t akartam írni
2022. febr. 12. 17:36
 19/73 anonim ***** válasza:
2%
#15 Lúzer!
2022. febr. 12. 17:40
 20/73 anonim ***** válasza:
98%

Minek?!?

A Föld túlnépesedett, pusztul, miért kell még tovább terhelni?

Egyébként sem mindenkinek való gyerek, sőt,nem is mindenki szereti őket. Régebben ez szégyen volt, nem illett kimondani, most már valamelyest felvállalható. De mi a jobb? Ha valaki beismeri, h nem szereti a gyerekeket, ezért sem akar, vagy, ha megcsinálja, mert az a "normális", az elvárt, aztán élete végéig bánja, a gyerek még úgy nő fel, h érzi, nem szeretik, felesleges. Akkor már jobb, ha meg sem születik, mint, ha egy szeretlek gyerekkor után egy frusztrált, pszichésen terhelt felnőtt lesz belőle.

2022. febr. 12. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!