Miért van az, hogy a tudomány ennyire befekszik az LMBTQ propagandának?
Bagdy Emőke beszélt arról, hogy miért kamu a "Magyar Pszichiátriai Társaság" és hogy ő ezt hogyan éli meg. Nekem szimpatikus a felszólalás, mert leginkább azt érzem, hogy meg vannak félemlítve a szakemberek, a szakma a meleglobbi által, és ezért "kutatják" ki, hogy pl. a "transzneműség" nem betegség, hanem "állapot", aminek kb. semmi tényleges jelentése nincsen, csak alkamazkodtunk nyelvtanilag a píszíhez.
https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs
"Ezzel kb. azt mondod, hogy akár egy kutyas*ggre is bárki rákívánkozna."
Pedig pont az ellenkezőjéről volt szó. Értelmezd is, amit olvasol!
"Ha nagyon akarod, gondolhatsz akár másra is közben, csukott szemmel. A lényeg, hogy semmilyen testi hiányosság nem gátolja meg benne a homoszexuálisokat sem, hiszen mem betegek."
Ezek szerint a skizofrének vagy a depressziósok sem betegek, hiszen semmilyen testi tünetük nincs.
"A fajfenntartáserz felelős ösztönnek pedig ez csupán egyetlen potenciális következménye a sok kozül."
Jól írtad, ez egy következménye a fajfenntartási ösztönnek. Aki búzi, az nem kíván szexuálisan olyan embert, akivel közös utódai lehetnek, tehát nem (vagy hibásan) működik benne a fajfenntartási ösztön, tehát beteg.
"Ezek szerint a skizofrének vagy a depressziósok sem betegek, hiszen semmilyen testi tünetük nincs."
De nekik van mentális. Ellentétben a homoszexuálisokkal.
"Jól írtad, ez egy következménye a fajfenntartási ösztönnek. Aki búzi, az nem kíván szexuálisan olyan embert, akivel közös utódai lehetnek, tehát nem (vagy hibásan) működik benne a fajfenntartási ösztön, tehát beteg."
Mostmár magadnak is ellentmondasz. Nem a fajfenntartási ösztönük nem működik (hisz annak minden más hozadéka ugyanúgy jelen van az életükben, mint bárki máséban), hanem a vonzalom az ellenkező nem iránt. Próbáld meg értelmezni a kettő között a különbséget, különben értelmetlen szószaporítás az egész!
"az egy döntésből fakad, nem hajlamból"
És ez miben változtat bármin is, amiről eddig szó volt?
Másrészt a döntés is fakad valamiből...
És olyat is hallottam, konkrétan egy szociológus csoporttársnőm indokolta meg, hogy ő amiatt nem vállal gyereket, mert bizonyíthatóan kimutatható, hogy az ő anyja is egy génmutáció miatt lett súlyos rákbeteg a terhesség következtében és ő meg emiatt nem vállal gyereket.
Igen, jól mondtad hajlam. Egyébként régebben a balkezeseket is átszoktatták, ami megviselte az idegrendszert, hátha még a szexualitását akarjuk megvaltoztatni az embernek, amivel újabb terhet róvunk rá az emberekre.
79: lol, miben is változtatna? :D Mondjuk abban, hogy ha egy meleg pár ha megszakad sem tud gyereket csinálni. De azért követelik az örökbefogadást. Én nem gondolok amúgy a melegségre betegségként, de nem is egy normális működés abban a formájában, amikor valaki kizárólag azonos neműekre tud ránézni.
Azt sem mondtam, hogy meg lehet változtatni vagy meg kell, hanem azt mondtam, hogy nem normális.
81-es, relatív, hogy mi az a „normális”. Te mit értessz alatta? Hogyan definiálnád?
82-es, aki át lett nevelve, az sosem lesz képes olyan precízen végrehajtani feladatokat a kezével, mint akit balkezesként hagynak és igazoltan több a mentális beteg az átneveltek között. Mondjuk utóbbit okozhatja más tényező, ami ettől függetlenül növeli az átnevelésre hajlamosságot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!