Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a tudomány...

Miért van az, hogy a tudomány ennyire befekszik az LMBTQ propagandának?

Figyelt kérdés

Bagdy Emőke beszélt arról, hogy miért kamu a "Magyar Pszichiátriai Társaság" és hogy ő ezt hogyan éli meg. Nekem szimpatikus a felszólalás, mert leginkább azt érzem, hogy meg vannak félemlítve a szakemberek, a szakma a meleglobbi által, és ezért "kutatják" ki, hogy pl. a "transzneműség" nem betegség, hanem "állapot", aminek kb. semmi tényleges jelentése nincsen, csak alkamazkodtunk nyelvtanilag a píszíhez.

https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs

2022. febr. 6. 10:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
0%
Ön jelölt pszichológus vagy pszichiáter vagy?
2022. febr. 8. 11:42
 42/111 anonim ***** válasza:
0%
#43 Mindig is tudományosan megalapozott tény volt, hogy a homoszexualitás betegség. Minden élőlénynek van legalább két alapvető ösztöne: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexuálisoknál az egyik nem működik, tehát betegek.
2022. febr. 8. 12:23
 43/111 anonim ***** válasza:
79%

45: Tényleg nem működik a faj fenntartás? Menj oda Nádasdy Ádámhoz aki a leghíresebb nyelvészprofesszor itthon és vádold meg azzal, hogy az előző feleségét akivel élt házasságban és aki szült két gyermeket neki, hogy más férfi csinálta fel az ő nejét, egyébként csak az ostoba állítaná, hogy a ma már két nagykorú lánya nem az ő tőle vannak, mert mindegyik hasonlít rá. Elvált a nejétől és harmadik kapcsolatban házasságban él a második férfi élettársával..

Ha egy petricsészébe beleraksz egy meleg férfi hímivarsejtét és egy leszbikus nőtől származó petesejtet majd visszarakod a leszbikus nőbe, aki direkt amiatt vállalta be a meleg férfival, hogy gyereke legyen, abból 9 hónap múlva ugyanúgy baba lesz, de gondolom fogalmad sincs a biológiáról és az orvostudomány fejlődéséről.

Ha meg fajfenntartást vesszük, akkor nekem van 3 bátyám és ők is harmincasok mint én, és még egyiknek sincs gyereke, pedig heterók.. pl az egyiküknél ott bukott meg a baba projekt, hogy a tőle 1 évvel idősebb barátnője, akivel 14 évig voltak párkapcsolatban, bár ezt lehet élettársi közösségnek nevezni, na mindegy, nem érezte magában az anyai ösztönöket, heteró nő létére, és szerintem emiatt nem hagyott fel az alkoholizálással és cigivel.

Én meg melegként itt vagyok 30 évesen, nem dohányzok, néha iszok alkoholt, de akkor is minőségit, de egyébként nem igénylem azt se és még simán lehetek apa.. sőt biológiai apa is, ha azt vesszük, ha találok olyan leszbikus nőt, akiben felmerül olyan igény, hogy engem képzel el gyereke apjaként és mondjuk láthatási és felügyeleti jogokat is biztosít számomra, ugyanis nem vagyok steril..... csak nem vonzanak szexuálisan a nők, ettől még az ebihalaim jó állapotban vannak és potenciámmal sincs baj....

2022. febr. 8. 12:33
 44/111 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként kezd elegem lenni abból, hogy olyanok szólnak bele klinikai szakpszichológusok munkájába akiknek fogalmuk sincs, hogy milyen nehéz is egy klinikai szakpszichológusnak pszichiáternek a képzés: Előbbi 3+2+4 éven át tanulja ezt a szakmát, hogy végre praktizálhass mint klinikai szakpszichológusként. Utóbbinak a pszichiátereknek meg 6+5 évet tanulnak a rezidensi és általánosi orvosi képzést összeadva.

Egyébként komolyan ajánlom, hogy akik azt mondják, hogy LMBTQI szervezet lobbi nyomására voltak kénytelen kiadni ezek a klinikai szakpszichológusok és pszichiáterek a szakvéleményt a transznemű pácienseknek, azok komolyan menjenek el azokhoz a szakemberekhez és kérdezzék meg mobiltelefonnal felvéve tőlük ezt, majd töltsék fel a youtube csatornára... biztosan nem a klinikai szakpszichológus és pszichiáter férfiak és nők fognak felsülni, hanem ti....

Egyébként abból is elegem van, hogy pl mondják a lengyel rokonaim hogy én nem ismerem a lengyel történelmet... és hogy emiatt vagyok zöld vagy baloldali vagy liberális gondolkodású... hát ez se igaz...

2022. febr. 8. 13:32
 45/111 anonim ***** válasza:
91%

"Mindig is tudományosan megalapozott tény volt, hogy a homoszexualitás betegség. Minden élőlénynek van legalább két alapvető ösztöne: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexuálisoknál az egyik nem működik, tehát betegek."

Egyrészt de, működik. Általában képesek is gyereket csinálni, és sokszor akarnak is gyereket. Másrészt rengetegen vannak, akik nem homoszexuálisok, mégsem működik náluk ez az ösztön, mert nem akarnak gyereket. Szóval mint a gyakorlati példák mutatják, a homoszexualitás és a fajfenntartási ösztön között semiféle egyezés nincs.

2022. febr. 8. 13:36
 46/111 anonim ***** válasza:
100%

Ja még annyit, hogy bátyám barátnőjének, volt 2 terhessége, de egyiknél se fogta vissza a szenvedélyeit, már pedig heteró nőnek erősebb és alapvető ösztöne a fajfenntartás, akkor leáll a piálással és cigizéssel.... de el kellene gondolkodni ezen....

Egyébként azt is eltudom képzelni, hogy egy olyan heteró nővel neveljek fel baráti alapon egy gyereket, aki mondjuk tőlem 10 évvel idősebb és kudarcba fulattak az eddigi próbálkozásai pasikkal... mert csomó ilyen nő van...

2022. febr. 8. 13:41
 47/111 A kérdező kommentje:

45: erre mondjuk én is azt mondom, hogy butaság, mert a biszexeknél pl. működik a fajfenntartás.

De ettől még természetesen nem kell azt mondani, hogy a melegség a világ legtermészetesebb dolga, mert nem az.

2022. febr. 8. 15:16
 48/111 anonim ***** válasza:
83%

Valaki írta, hogy sehol sem volt elfogadott a homoszexuálisok nyilvános kapcsolata.

De igen... Például a Fülöp-szigetekről van gyarmatosítás előtti feljegyzés a helyi házasságszerűség kapcsán, ami egyértelműen bizonyítja, hogy ez teljesen elfogadott volt féfiak körében is.

Dél-Amerikából rengeteg használati tárgy és dísz maradt fent, amik homoszexuálisokat ábrázolnak, egyáltalán nem negatívan feltüntetve őket.

Emellett a világon nagyjából mindenhol elfogadott volt, hogy egyes idősebb férfiak szexuális célokra használták a fiatlabb segédfiúkat, akik náluk tanultak, vagy árvák voltak. Erről van feljegyzés Görögországból, Rómából, Makedóniából, Perzsiából, Indiából, Kínából, Japánból, Nigériából stb. Ezt nem nevezném követendő példának, de a homoszexualitás jelenlétét és általános elterjedtségét igazolja a múltból is és azt is, hogy ezt nem büntették. Egyes indiai vallások például teljesen elfogadottként kezelték és ezt több feljegyzés is bizonyítja. Valószínűleg a Dél-amerikai vallások sem túl negatívan álltak efelé.

2022. febr. 8. 16:31
 49/111 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként transzneműség is létezett úgy szintén.. még 19. századból is fennmaradtak írások erre nézve..
2022. febr. 8. 16:34
 50/111 anonim ***** válasza:
5%

A tudósok fekszenek be az LMBTQ-nak nem a tudomány.Az LMBTQ propagandisták démonizálják,fenyegetik a pszichológusokat,pszichiátereket amennyiben nem a nekik tetsző véleményt osztják.

Ezt ezen az oldalon is meg lehet figyelni amikor (ál)szakembernek neveznek és politikailag befolyásoltnak neveznek egy elismert tudóst.

2022. febr. 8. 16:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!