Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a tudomány...

Miért van az, hogy a tudomány ennyire befekszik az LMBTQ propagandának?

Figyelt kérdés

Bagdy Emőke beszélt arról, hogy miért kamu a "Magyar Pszichiátriai Társaság" és hogy ő ezt hogyan éli meg. Nekem szimpatikus a felszólalás, mert leginkább azt érzem, hogy meg vannak félemlítve a szakemberek, a szakma a meleglobbi által, és ezért "kutatják" ki, hogy pl. a "transzneműség" nem betegség, hanem "állapot", aminek kb. semmi tényleges jelentése nincsen, csak alkamazkodtunk nyelvtanilag a píszíhez.

https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs

2022. febr. 6. 10:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt én magam nem vagyok meleg (másrészt ha az is lennék, az érveim valóságtartalmán ez kit sem változtatna), csak igyekeztem objektív választ adni a kérdésre.

Másrészt amire céloztam, hogy nem csak férfiak közt vannak homoszexuálisok.

2022. febr. 6. 13:33
 22/111 anonim ***** válasza:
18%

24.

Kérlek ne, ez az alja, amikor bizonygatja, hogy ő nem meleg, de minden szart kitalál.

2022. febr. 6. 13:36
 23/111 anonim ***** válasza:
88%
Nem bizonygattam, csak egyszer kijelentettem, mint tényt, megpróbálván elejét venni az értelmetlen személyeskedésednek. De mind a vita, mind a mindennapi életem szempontjából igazából semmi jelentősége nincs, mit gondolsz rólam.
2022. febr. 6. 13:39
 24/111 anonim ***** válasza:
92%
Már az 50-es években is jelentkeztek azonban olyan kutatók, akik felismerték és meghaladták a hibás módszertan korlátait és elvetették a melegség medikalizálását. Evelyn Hooker például 1957-ben olyan meleg férfiakat hasonlított össze heteroszexuális férfiakkal, akik hasonló társadalmi háttérrel rendelkeztek (nem kriminalizált és nem medikalizált népesség) – és azt találta, hogy a személyiség-tesztek alapján semmilyen különbség nincs a két csoport között (1). A melegség mint mentális betegség elmélet azonban makacsul tartotta magát.
2022. febr. 6. 13:55
 25/111 A kérdező kommentje:

Annrit tisztázzunk, hogy Bagdi sehol nem beszél arról, hogy szerinte betegség-e a homoszexualitás vagy sem.

Arról beszél, hogy az LMBTQ nyomulás meg akarja a szakmának szabni, hogy függetlenül a kutatásoktól, mi legyen a hivatalos álláspont. Tehát lényegében ellehetetlenítik a tudományos munkát, mret kizárnak és megbélyegeznek véleményeket, eredményeket.

2022. febr. 6. 15:57
 26/111 anonim ***** válasza:
85%

"Tehát lényegében ellehetetlenítik a tudományos munkát, mret kizárnak és megbélyegeznek véleményeket, eredményeket."

Annak, hogy egy közösség kizárja az életéből vagy megbélyegzi, az égvilágon semmiféle befolyása sincs a tudományos eredményekre.

Ha így lenne, akkor nem létezne például az evolúcióelmélet, hiszen igen sok vallásos (sokszorosa az lmbtq aktivistáknak) bályegzi meg az ezzel kapcsoaltos tudományos tényeket.

2022. febr. 6. 16:06
 27/111 A kérdező kommentje:

29: akiket ti megbélyegeztek nem zárjátok ki sehonnan, mert eleve nem tartoznak közétek. Ha csak magatok közül zárnátok ki emebreket tök oké lenne, a helyzet azonban az, hogy azoknak is meg akarjátok szabni, hogy mi legyen a véleménye, akiket alapvetően egyáltalán nem érdekelnétek.

A "vallás", ami alatt most gondolom a kereszténységet érted, soha nem bélyegezte meg a tudományt, és nem kényszerített olyat, ami nem volt számára kedvező. És mielőtt felhoznád a galileis példát, erősen ajánlom, hogy olvas utána, hogy ott pontosan ki kezdte a dolgot.

2022. febr. 6. 16:53
 28/111 anonim ***** válasza:
50%

"akiket ti megbélyegeztek nem zárjátok ki sehonnan, mert eleve nem tartoznak közétek"

Mégis ki az a ti?

"A "vallás", ami alatt most gondolom a kereszténységet érted"

Nem, szimplán azon embertömegeket akik a nekik nem tetsző tudományos eredmények ellen küzdenek.

2022. febr. 6. 17:02
 29/111 A kérdező kommentje:

-"Nem, szimplán azon embertömegeket akik a nekik nem tetsző tudományos eredmények ellen küzdenek."

Semmiféle tudományos eredményt nem tudtok felmutatni, mindössze csináltatok néhány homogén mintán elvégzett felmérést, amit aztán kisarkítva lehoztok, hogy stimmeljen az ideológiával.

Ilyen pl., amikor a feministák "kikutatták" legutóbb, hogy férfi orvosok keze alatt jóval több nő hal meg, mint női orvosok keze alatt - azt csendben elfelejtették megmérni, hogy férfi orvos egyébként jóval több van, mint női... na ennyire hiteles az ideológiai alapon végzett "kutatás".

Az pedig, hogy eleve tudmányos eredményekként hivatkozol ezekre a szélhámosságokra, meg is válaszolja az első kérdésedet.

2022. febr. 6. 18:03
 30/111 anonim ***** válasza:
84%

"Az pedig, hogy eleve tudmányos eredményekként hivatkozol ezekre a szélhámosságokra, meg is válaszolja az első kérdésedet."

Te mégis mi a fenéről beszélsz? Nemhogy nem hivatkoztam ilyenre tudományos eredményként, soha életemben meg csak meg sem említettem semmi hasonlót.

2022. febr. 6. 18:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!