Miért van az, hogy a tudomány ennyire befekszik az LMBTQ propagandának?
Bagdy Emőke beszélt arról, hogy miért kamu a "Magyar Pszichiátriai Társaság" és hogy ő ezt hogyan éli meg. Nekem szimpatikus a felszólalás, mert leginkább azt érzem, hogy meg vannak félemlítve a szakemberek, a szakma a meleglobbi által, és ezért "kutatják" ki, hogy pl. a "transzneműség" nem betegség, hanem "állapot", aminek kb. semmi tényleges jelentése nincsen, csak alkamazkodtunk nyelvtanilag a píszíhez.
https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs
"Magyarországon olyan 50-50 körül lehet."
Jó az nagyjából 25-75%-nak is az ellenzők javára.
Arról meg senki nem tehet, ha egyeseknek azért habzik a szája, mert saját akaratból dönti el valaki, hogy mit tolerál és mit nem.
De van valami butácska humor is abban, hogy akik a szólás és véleményszabadságért "harczolnak", nos, igazából ők maguk sem tolerálják a sajátjuktól eltérő véleményt :) Erre nagyon jó példa, hogy a legjobb érvük a "látens meleg" mint személyeskedés hajtogatása.
Én pl nem hajtogatom, hogy látens melegek lennének a homofóbok, de azt igen is látom, hogy mikor 2015-ben migránsozás volt terítéken, akkor a magyarok simán rá haraptak arra a témára is, és még az utolsó borsodi zsákutcás faluban is attól retteget a Manyika, hogy őt megerőszakolja egy migráns...
Most ugyanez van... csak LMBTQI emberekkel... ha valaki ennyire nem látja át a propagandát, és ennyire nem tud ellenállni, a Goebbelsihez hasonló megbélyegző és kirekesztő és gyűlöletkeltő propagandának, akkor sajnálatot érzek...
Egyébként nézd meg mennyi heteró van a prideon, én többel is találkoztam... és több heteró támogatót ismertem meg LMBTQI aktivizmus során, jártam civil szervezeteknek szóló képzésen is, és ott se köpködtek szét...
96
Olyan, hogy homofób, nincs. A szót eleve egy rossz témára használjátok, vagy rosszabb esetben nem vagytok tisztában a jelentésével. De arról is lehetne beszélni, hogy nektek minden migránsozás, még az is, ha elolvasok egy tanulmányt a migrációról, és emiatt például ellenzem azt a fajta sáskajárást ami napjainkban is még zajlik. Ezzel szemben ti úgy tesztek, mintha ez a globális probléma nem is létezne. Tudod, ez is egy fajta propaganda, csak a másik pólus felől, viszont valós tények nincsenek mögötte.
Mit nézegessek a Prideon? Az egész hercehurcát ami azzal jár egy álproblémának tartom, továbbá miért kell tudnom, hogy ki hova zavarja be a lompost? Miért kell a képembe vágni? Erre sem kaptam még egyetlen elfogadható választ sem.
Rossz példát? Szerinted azért lesznek az emberek melegek, mert gyerekként láttak egy homit a Prideon vonaglani?
Van ám egy sajátos világképed... :D
Aha, látod nekem volt előttem egy jó heteró házasságra való példa, volt apám és van anyám, sajnos arról nem tehetek, hogy tinédzser koromban meghalt, de volt előttem heteró példa és mégis mindig melegnek éreztem magam... szóval a példa hatásra nem lesz meleg senkiből...
Egyébként nézd meg a heteró fiúkat akik mondjuk lyukacsos farmerban mászkálnak... én pl felveszek egy normális farmert pólóval...
101: attól, hogy te heteró szülőkkel meleg lettél még nem bizonyíték arra, hogy két meleg mintát adó szülő ne tudná befolyásolni ilyen irányba a gyereket.
Itt egy példa, két "transznemű" szülő, érdekes módon a 3 gyerek közül egy se érzi magát normálisnak, milyen csoda:
https://www.youtube.com/watch?v=CTTYwhZ7948&t=202s&ab_channe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!