Miért van az, hogy a tudomány ennyire befekszik az LMBTQ propagandának?
Bagdy Emőke beszélt arról, hogy miért kamu a "Magyar Pszichiátriai Társaság" és hogy ő ezt hogyan éli meg. Nekem szimpatikus a felszólalás, mert leginkább azt érzem, hogy meg vannak félemlítve a szakemberek, a szakma a meleglobbi által, és ezért "kutatják" ki, hogy pl. a "transzneműség" nem betegség, hanem "állapot", aminek kb. semmi tényleges jelentése nincsen, csak alkamazkodtunk nyelvtanilag a píszíhez.
https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs
102-es, ez valóban egy probléma, de nem hinném, hogy ez amiatt van, mert a szülők transzneműek, vagy transzvesztiták. Ez azért van, mert a szülők idióták. Egy gyereknek nem nehéz elmagyarázni a nemi szerepeket és a többségi társadalom elvei alapján nevelni, csak elfogadóan.
Az a szülő, amelyik nem képes a gyerekét a többség mintájára nevelni csak azért, mert ő maga eltér attól, akkor az az illető semmiképpen sem való szülőnek. Ez önzőség és felelőtlenség.
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy nem gyakoriak az ilyen esetek. Tudom, az is sok, ha egy ilyen van, de sajnos ennél sokkal rosszabból is van sokkal-sokkal több. Sajnos van, amit nem igazán lehet befolyásolni, ilyen a szülők személyisége is (és itt még mindig nem a nemi diszfóriájukról van szó, hanem az idiótaságukról).
"nem hinném, hogy ez amiatt van, mert a szülők transzneműek, vagy transzvesztiták. Ez azért van, mert a szülők idióták."
Mi a különbség?
Hidd el, a média és különösen a szélsőjobb média kihangsúlyóz egy db szélsőségest, lásd tangás riszáló férfit vagy a transz szülőket akik transznak nevelik a gyereküket, de a többség nem ilyen... de egy db kiragadott példát hozol fel...
Egyébként mi van azokkal a szerencsétlen fiúkkal, mert olvastam ilyet, hogy az anya lányt várt, fia lett és ennek ellenére lányként kezelte a fiát, és lány ruha viselésre kötelezte, ilyen heteró családoknál is előfordul... és mégse mondhatod azt, hogy akkor vegyük el az összes heteró nőtől a gyereket.
A másik, hogy én ismerek tök átlagos transz férfiakat és nőket, akikről fel se tünne az utcán, hogy azok, sőt egészen magas értelmi képeségekkel rendelkeznek, pl Ördög Ivett a legmagasabb ntelligenciával rendelkező emberek társaságába tartozik, és jó magasfokú végzettséget szerzett magának, vagyis ebből látszik, hogy a sikeres tranzíció után, nem változik meg egy transz nőnek vagy férfinak az alapvető tulajdonságai, pl személyisége vagy az intellektuális képességei... max még inkább szárnyalni fog.
98
Ami nem érdekel, és álproblémának tartom, azt senki ne tolja az orrom elé az év egyetlen napján sem. Magasról teszek rá, hogy Rudolf a meleg, szereti a bránert, és még ő érzi sértve magát, mert levegőnek nézem az egész lényét, és nem érdekel a szexualitása sem. Helyette lehomofóboz, mert akkora tuskó, hogy még a szó jelentését sem ismeri, de osztogatja felsőbbrendűen.
Erre ezt a divathülyeséget kapom filmekben, játékokban, céges "érzékenyítésen", reklámokban, plakátokon, platókon.
És nem, ez nem olyan mint egy busójárás vagy egy rákellenes felvonulás, mert az előbbi egy kulturális érték, a másik meg egy valódi és komoly probléma. Ezzel szemben a Pride számomra az, amit már leírtam kétszer.
"Hidd el, a média és különösen a szélsőjobb média kihangsúlyóz egy db szélsőségest, lásd tangás riszáló férfit vagy a transz szülőket akik transznak nevelik a gyereküket, de a többség nem ilyen... de egy db kiragadott példát hozol fel..."
Valahogy ez a "kiragadott példa" duma mindig csak az LMBTQ kapcsán elfogadott. "Kiragadott példa" sohasem jöhet szóba az ellentábornál, hiszen ez is csak az LMBTQ privilégiuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!