Miért él az a köztudatban, hogy a dinoszauruszok kihaltak?
Egyrészt ezt tanítják általánosban és középiskolában is... Már többször tapasztaltam, hogy kb. 100/99 ember ebben a tudatban él.
Másrészt, ha ez még nem lenne elég a nat geon is láttam egy 2010 utáni gyártású dokut, melyben ilyet mondtak "... Tehát ez okozhatta a dinoszauruszok TELJES kihalását".
Miért van ez?
1. Gondolom Te sem szagoltál még be, akár csak egy biológia szakos előadásra sem, semmilyen egyetemen.
A theropodákkal mi a helyzet?
Tény, hogy ma is vannak, méghozzá mindennap találkozol is velük.
De ha már ide írsz tudatlanul, akkor kérlek ne csak állítást, de magyarázatot is írj.
Micsoda szerencse, hogy te itt mindent jobban tudsz a legnagyobb szakembereknél is, akik ezt a TÉNYT alátámasztották nem kevés bizonyítékkal. Mert hát tudod ezt senki nem a magazinokból meg a tv-ből szedte, annál kicsit régebbi állítás.
Az meg külön jó, hogy akkor szerinted egyik biosztanár sem szagolt még a biológiaszak közelébe sem, mert hát akkor nem tanítanának ilyen "hülyeséget".
Javaslat: ne nézz annyi Jurassic Parkot ittas állapotban
Egy nem biológiai szakos átlag embernek szerintem teljesen normális, hogy az az állítás él a tudatában, hogy a dinoszauruszok kihaltak. Ez meg már csak a te biológia náci támadásod és felsőbrendűséged éreztetése, hogy milyen nagyon okos vagy és mindenki milyen buta, oktatási rendszer fail és társai. Attól mert valaki biosz szakos és dobálózik a szakszavakkal amiket mások nem ismernek nem lesz feljebbvaló, ahogy egy pszichológus is elkezdhet neked papolni a különböző személyiségzavarokról a szakszavaival, majd amikor bután nézel hozzád vágja hogy a magyar oktatás selejtje vagy és miért tévhitek élnek a fejedben.
Igen, ott vannak a madarak, de ne haragudj, ha te azt állítod hogy a dinoszauruszok nem haltak ki mert még itt vannak a madarak, a LESZÁRMAZOTTJAIK akkor nem biztos hogy mindenki más hülye és csak te vagy az okostojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!