Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a tudomány...

Miért van az, hogy a tudomány ennyire befekszik az LMBTQ propagandának?

Figyelt kérdés

Bagdy Emőke beszélt arról, hogy miért kamu a "Magyar Pszichiátriai Társaság" és hogy ő ezt hogyan éli meg. Nekem szimpatikus a felszólalás, mert leginkább azt érzem, hogy meg vannak félemlítve a szakemberek, a szakma a meleglobbi által, és ezért "kutatják" ki, hogy pl. a "transzneműség" nem betegség, hanem "állapot", aminek kb. semmi tényleges jelentése nincsen, csak alkamazkodtunk nyelvtanilag a píszíhez.

https://www.youtube.com/watch?v=mAqhVdtmvfs

2022. febr. 6. 10:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
57%
Én csak azt nem értem, hogyha itt megy a küzdelem a szólás és véleményszabadságért, akkor az LMBTQ kapcsán miért nem lehet nemleges véleményem szabadon?
2022. febr. 6. 10:46
 12/111 anonim ***** válasza:
76%
#13 kimondta és mit takar a nemleges vélemény?
2022. febr. 6. 10:53
 13/111 A kérdező kommentje:

10: én személy szerint egyetértek veled, hogy nem betegség a melegség, azonban nem az jelenti az elfogadást, hogy te megszabod nekem azt, hogy mától ne gondoljam betegségnek.

Elfogadni annyit jelent, hogy nem bántalak azért, amilyen vagy. Nem többet.

2022. febr. 6. 11:01
 14/111 A kérdező kommentje:

13: amúgy ha megfigyeled már régen nem harcolnak a szólásszabadságért, sőt ki sem ejtik a szájukon.

Itt is olyan vélemények jönnek elő, hogy szerintük az "egyén méltóséga" fontosabb a szólásszabadságnál - magyarul fogd be a szád és ne kritizáld a meleglobbit. Ezt jelenti nekik a szólásszabadság.

2022. febr. 6. 11:03
 15/111 anonim ***** válasza:
59%
Bagdi Emőke az, aki befekszik a Fidesz neobolsevik propagandájának.
2022. febr. 6. 11:08
 16/111 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, én nemigazán látom, hogy hol kötne meg engem ez az egész felfogás, hogy Bagdi, vagy mások most betegségnek tartják-e vagy sem.

Igaz, soha nem mentem még oda emberekhez és szóltam le őket a vallásuk, rasszuk vagy szexuális hovatartozásuk miatt. Nem mintha nem lenne meg a véleményem bizonyos közösségekről, de mit bszogassak másokat?

Emiatt az a gyanúm, hogy leginkább csak azt zavarja ez a kérdés, akit az zavar, hogy nem ócsárolhat másokat csakúgy.

2022. febr. 6. 12:33
 17/111 anonim ***** válasza:
88%
Bagdi nem mondta,hogy betegség, csupán azt,hogy nem normális dolog.
2022. febr. 6. 12:36
 18/111 anonim ***** válasza:
68%
Igazából pont fordítva történt a dolog. Korábban a kereszténységre visszavezethető vallási és táesadalmi hagyományok miatt volt betegségként kezelve az ilyesmi. Aztán ahogy a vallás szép lassan egyre inkább háttérbe szorult a hatalom gyakorlásában és a mindennapi életben, elkezdtek komolyabban foglalkozni ilyen témákkal (is), és amint objektív módon kezdték vizsgálni a dolgot, kiderült, hogy sehogysem fér bele például a homoszexualitás a betegség definíciójába. Vagyis pont azért nem betegség az ilyesmi, mert tudományosan nem igazolható, hogy az lenne.
2022. febr. 6. 12:49
 19/111 anonim ***** válasza:
70%

"Igazad van, egy segglyukban túrkálni nem betegség."

Ez nem csak melegekre jellemző.

Melegek közül is kizárólag férfi párokra jellemző.

Mellesleg pedig a melegek sem szexmániások, hogy erről szóljon homoszexuálisnak lenni.

Szóval az érved konkrétan minden szempontból komolyan vehetetlen.

2022. febr. 6. 12:56
 20/111 anonim ***** válasza:
18%

22.

Ha mindenféle marhaságot kitalálok, mint te, akkor valóban az.

De ez meleg sajátosság, hogy mindenféle marhaságot kitalál, csak hogy bebizonyítsa, hogy ő nem beteg.

Az a kedvencem, amikor kitalálja, hogy a meleg férfiak között nem mindenki él anális szexet meg.

Jah, biztos van 1 millióból 1, de nem baj:D

Annyira szánalmas:D

2022. febr. 6. 13:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!