Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ aktivistákban felmerü...

Az LMBTQ aktivistákban felmerül a kérdés, hogy a cégek, akik pénzelik a mozgalmukat csak kihasználják őket?

Figyelt kérdés

Egy cég érdeke a profit, és csakis a profit. Könnyen le lehet ezt mérni pl. abból a tényből, hogy s Coca-Cola még náci rendezvényeken hirdette magát a '30-as években, most meg a meleglobbi éllovasa.

A melegeknek nem tűnik fel az, hogy esetleg ez az egész nem róluk szól, ők csak eszközök abban a játékban, amiben a nagytőke megalkotja az új típusú "toleráns", mindenkit elfogadó, befolyásolható, orránál fogva vezethető fogyasztót, aki már aligha lesz nevezhető gondolkodó embernek?

Hogy az egész liberális véleményterror és a bárkiből bármi lehet gondolatkatyvaszt valló gender-ideológia lényegében a globális nagytőke uralmát segíti elő?

2021. dec. 13. 22:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jártál már valaha Afrikában?

Mert én igen, és ahhoz képest, hogy fejletlenebb és "nem fogyaszt gyakorlatilag semmit" én soha addig sehol az életemben nem találkoztam annyi szeméttel, mint ott.

2021. dec. 14. 19:02
 22/28 anonim ***** válasza:
@23 Eddig 22 afrikai országban jártam Guineától Gambián át Sao Toméig, szóval igen, van képem a kontinensről. A hulladékgazdálkodást ne keverjük már ide, kéremalássan, méltatlanul béna próbálkozás. Teljesen nyilvánosan hozzáférhető adat, hogy melyik országban milyen az átlagos CO2 lábnyom, nézz már rá bármelyik szubszaharai országra, kérlek: [link]
2021. dec. 14. 19:29
 23/28 A kérdező kommentje:

24:

a 23-as nem a hulladdéggazdálkodásról beszél, hanem a hétköznapi ember udvaráról, tisztaságra való igényéről. Olyanok ott, mint nálunk a cigányok, akiknek a milliós BMW ott áll az udvaron, de putriban élnek, mert nincs jobbra igényük.

2021. dec. 14. 20:26
 24/28 anonim ***** válasza:

@25 Ez is erősen gazdasági kérdés. A kevésbé szerencsétlen országokban, mint Dél-Afrika, Botswana, Namíbia, a Seychelle-szigetek, ez egyáltalán nem nagy probléma, de ott van például a hipertiszta, műanyagokat betiltó Ruanda is.

Amúgy meg Afrikáról úgy beszélni, mintha valami monolit egység lenne eleve ritka nagy baromság, minden harmadik ország akkora, mint fél Európa.

2021. dec. 14. 21:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Engem nem lehet kihasználni én hagyom magamat...
2021. dec. 14. 21:39
 26/28 anonim ***** válasza:

De kifelejted azt a faktort, hogyha abból a többszáz milliárd Abdulból és Muhammadból csak néhány millió elhatározza, hogy elindul karavánon gumicsónakkal Európába, mert azt látta a tévében, hogy őt majd ott úgyis befogadják majd (és a liberális tolerancia diktatúra miatt valóban be fogják) akkor az a pár millió afrikai, aki immár európai lett és Európában él, mennyiben fog megváltozni a CO2 lábnyoma?

2021. dec. 14. 22:00
 27/28 anonim ***** válasza:
2021. dec. 14. 22:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy a pénzért támogatják a melegeket? A lényeg, hogy támogatják. A híres emberek sem szívjóságból adakoznak a szegényeknek, hanem azért, hogy jó publicitást kapjanak ezáltal. De az éhező család így is ételhez jut ezáltal, tehát mindenki nyer az ügyön.
2021. dec. 15. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!