LMBTQ aktivistákat miért kellene beengedni az óvodákba, iskolákba hogy gyerekekkel foglalkozzanak?
Jó kérdés.
Szerintem ha be is engednek ilyeneket mert úgy érzik, hogy fontos csak akkor tehessék meg, ha az illetőnek megvan hozzá a végzettsége.
És ha pedagógiailag képzettek, akkor már indulhat a "térítés"?
Komolyan mondom, 1998-ben szavaztam utoljára a Fideszre, de ha a mostani ellenzék beengedné őket az óvodákba/iskolákba, akkor minden utálatom ellenére a Fideszre fogok szavazni. És reménykedem, hogy legalább addig politizálni fog Orbán, amíg a gyerekeim kamaszkorúak lesznek.
Amúgy Orbán egyre szimpibb.
Sajnos.
Ki mondta hogy kell?
Csak nem a Fidesz?
És te még hiszel nekik? :DDD
Óbudai oviban(vagy ovikban) felolvasás volt a Meseország mindinkiéből. Ezt sem óvónők tették meg. Szóval nem csak a fidesz fejében létezik ez, hogy már az oviba, suliba is bevinnék az ilyeneket
Mielőtt forrásért kiabálna valakit: keress rá, ugyan annyi időbe telik mint nekem
nem latom hogy miert kellene intezmenyesiteni az szexualis orienteciokrol torteno felvilagositast
Ez a szulo dolga nem idegenekè.
Ha a szuko nem tudja akkor gondolom vannak segito szervezetek.
Nem kell ezt tullihegni kedves LMbTQ aktivistàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!