Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ aktivistákban felmerü...

Az LMBTQ aktivistákban felmerül a kérdés, hogy a cégek, akik pénzelik a mozgalmukat csak kihasználják őket?

Figyelt kérdés

Egy cég érdeke a profit, és csakis a profit. Könnyen le lehet ezt mérni pl. abból a tényből, hogy s Coca-Cola még náci rendezvényeken hirdette magát a '30-as években, most meg a meleglobbi éllovasa.

A melegeknek nem tűnik fel az, hogy esetleg ez az egész nem róluk szól, ők csak eszközök abban a játékban, amiben a nagytőke megalkotja az új típusú "toleráns", mindenkit elfogadó, befolyásolható, orránál fogva vezethető fogyasztót, aki már aligha lesz nevezhető gondolkodó embernek?

Hogy az egész liberális véleményterror és a bárkiből bármi lehet gondolatkatyvaszt valló gender-ideológia lényegében a globális nagytőke uralmát segíti elő?

2021. dec. 13. 22:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább több vadon élő állat és növényfajt látnék a földön emberek helyett.... kevésbé pusztulna ki a föld...
2021. dec. 14. 12:56
 12/28 A kérdező kommentje:

11 - humánökológia a legnagyobb humbuk szak, amit leginkább az életben céltalan és/vagy csúnya lányok szoktak elvégezni, hogy aztán értelmiséginek mondhassák magukat :) Lehet fiú vagy, most mindegy is, de én azt látom, kb. semmi nem lett azokból, akik ilyen vagy hasonló szakon végeztek, csak fészbukon a posztolgatás az egyenlő jogokról meg panaszkodás, hogy semmire nem vitték.

Azt meg sem említem, hogy mégis mennyire kell hülyének lenni ahhoz az állásponthoz, hogy valaki azért nem vállal gyereket, mert az túl sok széndioxidot fogyaszt. Nyilván logikus, hogy itt nekünk az amúgy is demográfialag fogyatkozó Európában kell még kevesebben lennünk, aztán majd tök jó lesz, ha Kína meg a tévolkelet szétszüli a bolygót. Gondolom egy liberális agy szerint majd a kínai Apple-ösdszeszerelő kuli kifizeti az ő nyugdíját is.

Na az ilyen tényleg jobb ha nem vállal gyereket, mert egyre közelebb jutunk általa az Idiocracy c. filmhez. Képzelem az oktatás helyzete is milyen, ha végzett egyetemisták tényleg ilyenekben hisznek.

2021. dec. 14. 13:03
 13/28 anonim ***** válasza:
14-es mi a kedves végzettséged? Egyébként tanáraim között vannak doktorit végzett biológusok is...
2021. dec. 14. 13:05
 14/28 A kérdező kommentje:

:D

Én médiában dolgozom maradjunk ennyiben.

Nem kell vaskos szakirodalmat elolvasni egyébként ahhoz, hogy véleményed lehessen dolgokról, különösen nem, ha a tanulás arra volt jó, hogy benyald a sok baromságot a 125-ik nemről meg a kiskorúak nemváltásáról amit a gender mond. (Volt egyébként gender-szakom.)

2021. dec. 14. 13:13
 15/28 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, a fizetett bértrollkodás még nem jelenti azt, hogy te a médiában dolgozol :)
2021. dec. 14. 13:36
 16/28 A kérdező kommentje:
Igen ezt vártam, hogy lecsapja-e valamelyik ezt az igen alacsony labdát, de tudod a média az messze nem csak a tv2-t vagy Stohl András üvöltözését jelenti kedves konzumidióta barátom. És nem is feltétlenül csak Magyarországot.
2021. dec. 14. 13:42
 17/28 anonim ***** válasza:
Elég komoly nárcisztikus személyiségzavar szükséges ahhoz, hogy valaki zsidó világösszeesküvést vizionálva másokat hülyézzen le. Én értem, hogy nácinak jellemzően nem nyolc nyelven beszélő természettudósok állnak, de azért ennél akár több eszed is lehetne, relatíve könnyen.
2021. dec. 14. 16:45
 18/28 A kérdező kommentje:
20 - leginkább annak járna ki az ész, aki egy merő iróniából tett megjegyzést véresen komolyan vesz, pedig a leghülyébb számára is nyilvánvaló a vicc jellege.
2021. dec. 14. 16:59
 19/28 anonim ***** válasza:

Amúgy a tíz gyereket szülő afrikaiak vagy azok a muzulmánok, akik otthon bezárják a feleségüket (vagy feleségeiket) hogy az csak főzzön, takarítson meg szülje a hét-nyolcadik gyereket azok nem fogyasztanak széndioxid?

Csak a fehér európaiak jelentenek humánökológiai veszélyt?

Csak, mert én az ilyen panelpocok liberálisoktól rendszeresen hallom, hogy nekünk amúgy is fogyó európaiaknak kevesebb gyereket kellene vállalni ha meg akarjuk menteni a Földet. Ellenben az ellen sosem mondtak egy rossz szót sem amikor Ahmedék tíz gyereket szülnek vagy, hogy Nigéria lakossága évente 8 millióval növekszik.

2021. dec. 14. 17:56
 20/28 anonim ***** válasza:

@21 Minden országban azzal arányosan csökken a gyermekszám, ahogy fejlődik. Kínában már nem csak a központi norma határozza meg, India urbanizált részén is jóval kevesebben élnek.

Az ökológiai lábnyom is jelentősen függ a fejlettségtől, hiába növekszik gyorsan Nigéria lakossága, ha egy vidéki nigériai gyakorlatilag nem fogyaszt semmit, míg egy svéd vagy német 3 évente cseréli a kocsiját. Ugyanez igaz Európán belül is. Tök lényegtelen, hogy Magyarországon a lakossági újrahasznosítás kisebb mértékű, mint Norvégiában, ha utóbbiban sokkal többet fogyasztanak, az egy főre jutó CO2 és egyéb kibocsátás sokkal magasabb egy norvégnál.

2021. dec. 14. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!