Kedves oltáspártiak!Elmagyaráznátok nekem, hogy miért nem értetek egyet az alábbiakkal?
Itt találtok egy negyed órás videót, ami jól megindokolja, hogy az oltatlanok miért nem oltakoznak.
https://www.youtube.com/watch?v=rZpDQtz5DZ0
Melyik ponton állít szerintetek valótlant a képviselő? Miért nem gondoljátok jogosnak az álláspontját?
Szeretném megkérni, hogy csak az válaszoljon, aki végignézi előtte a videót és a kérdéseimre válaszol.
U.i.: az első két oltást felvettem, többet nem szeretnék, és meglennék mindkét tábor gyűlölködése nélkül.
Mondok én példát:
20. század második fele Amerika, 1960-as évek után mikor törvénybe hozták, hogy a feketék és fehérek egyenlőek, tehát ugyan úgy szavazhatnak, ugyan úgy járhatnak bármilyen iskolába, dolgozni, nem kell elkülöníteni őket stb.
Azon fehér emberek, akik ezt nem tartották be (nem nézték őket egyenlőnek), azokat a kormány zsarolta, hogy ha ezt nem teszik annak következményei lesznek és voltak is: büntetések, bolt bezárások, börtön stb.
Szívesen.
#50:
Zsarolnak?
Akkor ne fizess adot, mert az adotorvenyek megzsarolnak, hogy ha nem fizetsz mi lesz. Minek tartod be a tobbi jogszabalyt... tiszta zsarolas az egesz.
Sot az eletben rengeteg kotelezo dolog van... szomoru de ha igy nezzuk tiszta zsarolas az elet...
Én zsarolásnak érzem a sebességkorlátozasokat! En száguldani akarok, engem ne zsaroljanak, hogy majd büntetést kell fizetnem gyorshajtásért!
Ha elütök valakit, kit érdekel? Minek ment oda?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!