Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves oltáspártiak!Elmagyaráz...

Kedves oltáspártiak!Elmagyaráznátok nekem, hogy miért nem értetek egyet az alábbiakkal?

Figyelt kérdés

Itt találtok egy negyed órás videót, ami jól megindokolja, hogy az oltatlanok miért nem oltakoznak.

https://www.youtube.com/watch?v=rZpDQtz5DZ0

Melyik ponton állít szerintetek valótlant a képviselő? Miért nem gondoljátok jogosnak az álláspontját?

Szeretném megkérni, hogy csak az válaszoljon, aki végignézi előtte a videót és a kérdéseimre válaszol.

U.i.: az első két oltást felvettem, többet nem szeretnék, és meglennék mindkét tábor gyűlölködése nélkül.

2021. dec. 1. 22:09
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
51%

Ez kb olyan, hogy kétszer levágtam már a körmöm életemben, és többet nem szeretném. Semmi értelme.

Azért meg fizetned kéne, hogy én negyed óráig hallgassam Túró Tortát. Aki ugye felvette az oltást mellesleg.

2021. dec. 1. 22:13
 2/57 anonim ***** válasza:
56%
Tudod, ki fogja negyedórát hallgatni őt. Írd le ide a főbb pontokat, ha valóban akarsz válaszokat kapni.
2021. dec. 1. 22:15
 3/57 anonim ***** válasza:
33%

Imádom ezt a hisztit. "jáj kétszer felvettem, harmadjára nem fogom"

Komolyan mint a sértődött kis óvodások. Az influenzaoltást évente kell felvenni a kullancsencephalitis ellenit is pár évente, ha utazol olyan országba akkor sárgaláz elleni kell. Mi a pöcstől rettegnek ezek a degeneráltak ennyire? Megérteni nem tudom komolyan.

2021. dec. 1. 22:20
 4/57 anonim ***** válasza:
35%

Nem ilyen videóra számítottam, kérdező.

Úgy harangoztad be, hogy ez a videó jól megindokolja, hogy az oltatlanok miért nem oltakoznak.

Ehelyett Dúró Dóra A Fidesz hazugságokról papol. A feléig türelmesen néztem a videót, de indokot nem találtam arra vonatkozóan, hogy miért nem oltatnak.

Leírnád konkrétan, hogy mik azok a jó indokok?

2021. dec. 1. 22:24
 5/57 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy Dopeman néhány hete jól megfogalmazta: azért nem oltatnak sokan, mert ez egy kísérleti vakcina, amely nincs kész. Nincs kész, ha félévente ismétlő oltások kellenek belőle.
2021. dec. 1. 22:32
 6/57 anonim ***** válasza:
41%
Istenem, azt sem tudjátok mi az a kísérleti vakcina öcsém. Nagy szakértők, mit vártok 2021-ben, majd ti megszabjátok a tudósoknak, hogy márpedig 5 évig fejlesszék, mert ti csak akkor fogadjátok el?😆 Irgalmatlan a sötétség... egyszerűen nincsenek szavak..
2021. dec. 1. 22:35
 7/57 anonim ***** válasza:
53%
"Nincs kész, ha félévente ismétlő oltások kellenek belőle." - Influenza oltás?
2021. dec. 1. 22:35
 8/57 anonim ***** válasza:
34%
Dorcika jogosan kritizálja a kormány kommunikációját, de hiteltelen, mert ő is beolttatta magát, a tudomány működését nem érti, egyébként valahogy nem tudok hitelesnek tekinteni olyat, aki könyvet darál.
2021. dec. 1. 22:38
 9/57 anonim ***** válasza:
64%

Az influenza oltás felvételéért nem hőbörögtök.

Oké, nem vagyok szakértő. Viszont visszakérdeznék, oksa: akkor mostantól életünk végéig ez lesz, hogy félévente kötelező szuri? Legalább ezt mondjátok meg, hogy hány évig lesz ez: 3, 5, 10, 20, vagy 100?

2021. dec. 1. 22:42
 10/57 anonim ***** válasza:
44%

Amúgy a személyeskedésből jó lenne, ha visszavennél, nem attól leszel nagyfiú, hogy ismeretlenül lesötétezel embereket. Nem tanítottak jó modorra? Ha ez áll fent, mint jelen lévő probléma, az nem az én gondom, de most én szenvedek veled.

Amúgy 3 oltáson túl vagyok.

#9 voltam.

2021. dec. 1. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!