Kedves oltáspártiak!Elmagyaráznátok nekem, hogy miért nem értetek egyet az alábbiakkal?
Itt találtok egy negyed órás videót, ami jól megindokolja, hogy az oltatlanok miért nem oltakoznak.
https://www.youtube.com/watch?v=rZpDQtz5DZ0
Melyik ponton állít szerintetek valótlant a képviselő? Miért nem gondoljátok jogosnak az álláspontját?
Szeretném megkérni, hogy csak az válaszoljon, aki végignézi előtte a videót és a kérdéseimre válaszol.
U.i.: az első két oltást felvettem, többet nem szeretnék, és meglennék mindkét tábor gyűlölködése nélkül.
Ahogy nő az átoltottság, és egyre enyhébb hullámok lesznek, le fog csengeni az egész, egyre kevésbé fogják erőltetni az oltást, aztán influenza szintűvé satnyul az egész dolog.
Különben meg ha félévente, vagy évente oltani kell, akkor mi van? Ettől olyan élhetetlen lesz az élet, vagy mi?
Úgy látom ezt a személyeskedést nem bírod félretenni.
Akkor kommunikáljátok azt, hogy örökké így lesz.
Miért, attól megnyugszol, vagy jobb lesz neked?
Én felvettem az oltásokat, eddig is nyugodt vagyok, de félévente nem akarok állandóan oltatni járni. Viszont, ha ezt gerincesen lekommunikálják, akkor lenyeli az ember. Még tavasz elején azt mondták, hogy elég a 2 oltás, aztán augusztustól azt, hogy kell még egy harmadik, majd most már az a sláger téma, hogy kelleni fog egy negyedik, illetve egy ötödik is.
Nekem ez a bajom, hogy nincs egységes kommunikáció. Az a bajom, hogy hetente változik a retorika, nincs állandóság. Nem az zavar, hogy vannak oltások. Én örülök az oltások létezésének, nem hiszek a konteókban, de egy normálisabb kommunikációnak örülnék.
Vagy talán kérdezni már nem szabad? Nem lehet érdeklődni? Attól, mert felteszek egy kérdést, azonnal oltásellenes majomnak vagyok titulálva, ez a bajom... De innentől kezdve elhallgatok, mert tudom, hogy nincs jogom dumálni. Remélem megbocsát kegyelmed, és nem töreti kerékbe személyem. 🥺
Nincs még elegendő tapasztalat ezzel az oltással, sem a vírussal. Nem lehetetttudni előre, hogy milyen gyakran mutálódik. Nem lehetett tudni, hogy a vakcina mennyire véd. Mutánsok ellen mennyire véd. Mennyi ideig véd. Mennyi idő múlva tudsz újra fertőződni. Sem azt, hogy a korlátozások mennyit érnek. Benéztek sok mindent, de nem csak a Fidesz, hanem a szakemberek, és más kormányok is. Most azt veted a szemükre, hogy nem tudták előre?
Azt, hogy annyira magabiztosan kommunikáltak a szakemberek. Tutira kommunikált, mind a sztártudósok, mind a politikusok. Kritikát sem lehet megfogalmazni mostantól erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!