Kedves oltáspártiak!Elmagyaráznátok nekem, hogy miért nem értetek egyet az alábbiakkal?
Itt találtok egy negyed órás videót, ami jól megindokolja, hogy az oltatlanok miért nem oltakoznak.
https://www.youtube.com/watch?v=rZpDQtz5DZ0
Melyik ponton állít szerintetek valótlant a képviselő? Miért nem gondoljátok jogosnak az álláspontját?
Szeretném megkérni, hogy csak az válaszoljon, aki végignézi előtte a videót és a kérdéseimre válaszol.
U.i.: az első két oltást felvettem, többet nem szeretnék, és meglennék mindkét tábor gyűlölködése nélkül.
Mi egy pártatlan család vagyunk, beoltattuk magunkat, aztán a gyerkőc hazahozta suliból a vírust, beteg lett, mi nem kaptuk el a férjemmel tőle. Rá egy hétre a tanár apukám elkapta az iskolában, oltott volt, elkapta. Nem akartuk megvárni, a mi oltásunk kivéd-e egy következő vírus-közelséget, így tegnap megkaptuk a 3. oltásunkat is. :)
Mi így érezzük úgy, hogy felelősségteljesen döntöttünk. Más meg máshogy gondolja. :)
Én nem akarok senkit cikizni, de aki oltásellenes (ami az ő dolga, engem nem érdekel egyébként) tényleg annyira alacsony szintre süllyed, hogy politikus beszédeket hoz fel érvnek?
Állítólag ti vagytok az okos, értelmes, nem megvezethető emberek (aki oltott, az meg a birka ugyebár), még se esik le, hogy ennek a beszédnek egy értelme volt csak? Szavazatokat szerezni a pár hónap múlva esedékes választásokon. Összekaparnak a több millió oltatlanból 5%-t, bekerülnek a parlamentbe aztán durrantják le a milliós fizetéseket (meg még egyéb dolgokat, amik jönnek az országgyűlési képviselőségből). Pont telibeszärja a Túró Torta, hogy kap-e a kis monológjára értelmes válaszokat. A mag elültetve, szavazatok pár hónap múlva begyűjtve aztán viszonlátásra.
Egy tisztan tudomanyos, orvosi kerdesben en nem egy politikus felszolalasa alapjan dontok.
Hanem utana olvasok tudomanyos, orvosi cikkeket, megkerdezem a dokim, stb. Ha mar itt ez a csuda Internet... tele valos es hamis informaciokkal. Es ezek alapjan merlegelek.
Es persze meg igy is benne van a tevedes lehetosege, de ugy gondolom ezzel igy minimalizalom.
Mint ahogy ha faj fogam sem az autoszerelohoz megyek tanacsert. Es a hibas oninditot sem a fogorvoshoz viszem.
Egy politikus sosem lesz a szememben tudomanyos, orvosi forras. Fuggetlenul a partallastol.
Kérdező!
Elmagyaráznád nekem, hogy melyik állítással nem értek egyet?
#5 hány havonta ismételendő oltásra mondod azt, hogy kész van?
Mert pl influenza ellen is évente kell ismételned.
Kullancs (babesiosis, lime kór) ellen is éves emlékeztető van, sőt, az első kettő, vagy három egy éven belül.
Nem értem, mi ez a kollektív beszarás most. Vagy inkább azt nem, hogy miért pont most..
En meg a #23 as hozzaszolasomat nem ertem miert pontozza ke valaki.
Pedig meg se az oltas mellett, se ellenem nem tettem le a voksot. Sot szerintem meg az sem derul ki belole hogy oltas ellenes vagy oltas parti vagyok. Es egyik csoportot sem ertekeltem.
Csak annyit irtam le hogy en orvosi dolgoban egy orvos iranymutatatsat erzem hitelesebbnek es nem egy politikai felszolalast...
Se ugy latom mar semlegesen megfogalmazott dolgokban is van aki kivetni valot talal...
Rendben elfogadom amit mondasz.
De ha igy is van, akkor is valami alapjan donteni KELL hogy mit csinaljak.
Tehat dobteni kell, kinek higyjek... dokinak? Duro Doranak?
Es azzal egyutt is tovabbra is az a velemenyem hogy egesszegugyi kerdesben nem egy politikus szava a hitelesebb. Hanem az orvosoke.
Mivel nem tudhatom melyikuk mond igazat... melyik nem. Vagy Te biztosan tudod?
Igy annak kell hinnem akirol jobban feltetelezheto hogy ez a szakmaja, ezt tanulta. Duro Dora azt hiszem nem orvos.. Es induljunk ki a Te logikadbol... O sem tudhatja hogy eseteleg Ot sem csak megvezetik.
Amit O mond, az ugyan miert lenne hitelesebb, ha egyebkent szerinted mindenki mindenkit megvezet? Mi van ha Ot is csak megvezettek? Mi van ha neki is erdeke hogy ne mondjon igazat?
Vagy csak az orvosoknak lehetnek erdekei? Csak orvosok hazudhatnak? Mellesleg szerintem a politika pont az a szakma, amiben a hazugsag a szerszam...
Ismerősöm családjában történt az eset:
A feleség felvette az oltást, mert kötelező volt neki munka miatt.
A gyerek nem kapott oltást mert még nem adnak neki.
Apuka döngette a mellét, hogy belé biony Istenuccse nem nyomnak vakcinát.
Apuka most lélegeztető gépen gondolkozhat ( ha magánál van ), hogy biza kelett volna az az oltás.
Feleség és gyerek megúszta szipogással, meg enyhe lázzal.
Más:
Kollégám az oltások elérhetőségétől fogva azt mondta, őt bizony nem szúrkálják ő nem kísérleti nyúl.
2 hete temette a 11 éves gyereke, és a felesége. Anyuka gyerek itt is oltott volt.
Én inkább beoltattam magam, és hiszek a szakembereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!