Ha MZP nyer, beengedik az LMBTQ-kat az óvodákba & iskolákba?
#77:
Nyugaton meg kvótákat akarnak vagy már hoztak is arra, hogy mennyi kisebbséghez tartozót hova kell felvenni. Érdekes, ilyenkor nem ugattok arról, hogy ez ugyanolyan, mint amit a nácik csináltak, hogy ez olyan, mint a Numerus clausus.
Hajaj romikám... nagy baj van a fejekben...
Azért elárulok, hogy szociológián tanultam gender-studiest érintő témákról és hát sok mindenről volt szó, de arról nem, hogy hányféle nem van vagy hogy hányféle szexualitás... talán egyszer jött el szoc munkásokhoz a melegség és megismerés programtól egy tréning tartó..
Na szóval a gender studies vagyis a társadalmi nemek tanulmánya férfi-nő társadalomban betöltött szerepeit vizsgálja, például: Miért van az, hogy a nők otthon munka utáni másodállását nem fizetik meg? Tudod nem régiben fogadtak el egy visszás törvényt, amit szintén szemezgetve alkalmaz a kormány, hogy az otthonápolást hogyan honorálja az állam... vagy akkor azt is vizsgálja, hogy miért van jelen az ageizmus, vagy hogy a nőtől miért kérdezik, hogy mikor szándékszik teherbe esni? vagy hogy a férfiak miért nem vesznek részt egyenlő arányban a házi munkában? tetszik érteni?
86 “romikám” fu de gusztustalan vagy! Szegyeld magad… ne zavarjon kicsit magasabb végzettségem van mint “gender studies” amúgy ezzel mit is lehet csinálni? Hogyan lehet pénzt keresni? Amúgy most már hivatalos egyetemet végeztél belole? Eddig csak tréning oktatót volt és neki volt meg ez a végzettsége 😂😂😅 hallod more magadnak mondasz ellent! Az egyik szavad üti a másikat! 😂😅 tetszik érteni… igen az kapásból rasszizmus mert hogy cigány csak buta lehet… 😅 na igen de semmi baj megszoktam!
Ha már szociál-politikát folytatunk…
Az hogy kérdezik a nőtől hogy mikor lesz terhes sajnos alap… mint munkáltató én sem veszek fel szívesen olyant aki már jövőre teherbe esik ha amúgy van 20 másik ugyan olyan és fontos lenne hogy be töltsék a munkát mert a vállalkozás komoly hátrányokat fog elszenvedni!
Persze multiknál ez megint más! De egy kis és közép vállalkozásnál ezek komoly jövedelem csökkenések!
Az otthon ápolás szar! Ennyit erről… ez állami hiba… valamint függetlenül hogy most férfi vagy nő az illető tudom mivel anyám a mamát ápolja
Ha csak ennyi van a gender szakon akkor ez egy éhező szakma sajnos… nem foglalkozik korszak megváltó ötletekkel… tipikus kuruzsló szakma tudod mint a közgazdász! 😅😂 (csak simán azzal nem fogsz tudni elhelyezkedni kell hozzá valami ráepules esetleg másik szakma… tudom mert a 20 közgazdász diákból álló osztályból csupán 16-nak kellet még tovább tanulni hozzà a maradék 4 meg szakmát váltott inkabb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!