Ha MZP nyer, beengedik az LMBTQ-kat az óvodákba & iskolákba?
Egyébként én tudom mi volt az eredeti kérdés, de tényleg melegként én voltam aktivista, vidéken közösségi vezető is, csak aztán kiszálltam, ennyit erről.
Ja ez meg egy gumicsont téma, pont annyira gumicsont a választóknak, mint 2015-ben a migránsok téma... csak 2021-ben a kormány kiadta az új témát, az LMBTQI témát vagy a COVID, bár a COVID az reálisabb.
Én inkább ezektől félnék reálisan mint szociológus és mint humánökológus hallgató: A föld bolygó környezetét, és tömeges ember okozta kihalási hullámot, a környezetszennyezést. Soroljam? Ja szociálpolitikát tekintve meg attól, hogy annyira elinfálódik a forint, hogy a végén anyám mondjuk nem tudja fenntartani bátyámmal a 2.5 szobás lakást, meg a növekvő ingatlan áraktól... meg energia áraktól... én inkább ettől rettegek...
95.
Elsőnek: egy tréning oktató végezte el az említett képzést!
Másodiknak: te végezted el a képzést!
Harmadszor: még mindig hallgató vagy!
Gratulálni tudok!
Amúgy pofázni lehet a fent említett dolgokról de ki mondja meg ezeket egy Kínának?! Mert ők szennyeznek nem a magyarok illetve europa…
Már most el van inflálódva(helyesen így kell írni amúgy :P) a forint es nagyon nehezen lehet megélni!
Ezt minden magyar és “romikám” tudja!
Kihalási hullám itt nincs jelen… Olaszországban van jelen csak hát azok nagyobb része azért történt mert
1. Az emberek már öregségben haltak meg
2. Fittyet hányták a tilalmakra kiszöktek hajnali órákban “telefon töltőt venni” a tilalom idején…
És nyugi mi ettől nem fogunk félni mert akik óvodákba és iskolákba mennek be azokat meg fogjunk nyúzni! És most szó szerint értem! Nem a cigányok vagy nem is a magyarok! Hanem a Magyarországon élő emberek! Mert itt még számit valamit a normalitás!
Egyébként te tudod mi az eredeti kérdés csak amikor nagyba okoskodtál akkor mindig pofára estél és vesztettél és már úgy csinálsz mintha nem léteznének azok a kérdések de még mindig naci gyilkosnak hívtál és nyilasnak mert nem voltál tisztában a dolgokkal és pont egy olyannak mondtad akinek az ősei holokauszt túlélők voltak!
Utána meg már romikámnak hívtál mert mondtam hogy cigány vagyok majd úgy beszéltél mintha hülye alul képzett lennék mert hát cigány vagyok!
Kapásból rasszista fasiszta nácista vagy aki egyszerre tetteti magát és néz mást hülyének…!
A te játékod szerint volt a meccs és vesztettél nem is egyszer… 🤣 nyugi én élvezem mert itt vagyok értelmiségi keményen dolgozó cigány iskolákkal akinek az ősei holokauszt túlélő akinek a családjában van is meleg és le toljunk hogy mi! 🤣😂 fel lett törölve veled a padló
#98 "Én nem érzem azt, hogy győztél volna... "
Tudjuk.
Azért el kell szomorítsalak, mi akik olvassuk a vitátokat, mi viszont látjuk, hogy már nagyon régen vesztettél és pont azért folytatod mert ezt nem vagy hajlandó észrevenni.
Jó bevallom, vesztettem, egyébként akkor is ha a vita partnerem zsidó vagy cigány, vagy mindkettő származású, tudnia kellene ha már ennyire történelemben jártas, hogy Hitlet ugyanúgy üldözte a tudományágakat, különösen a szexualitással kapcsolatos társadalom és pszichológiai tudományos vizsgálatokat, nem hiszem, hogy Magnus Hierschfield 14 évnyi munkája ne lett volna értékes, hiszen egyrészt azonos nemű párkapcsolatok büntethetőségének eltörlését akarta elérni, amit Hiter hatalomra kerülése előtt próbáltak elérni, de végül nem ment át, így véglegesen 1994-ben törölték ezt a fajta törvényt, az újra egyesült Németországban.
Egyébként az is érdekes, hogy vannak egykori gyarmati országok, ahol a gyarmatosítók adaptálták ezen törvényeket amelyekkel büntették az azonos nemű párkapcsolatokat, Indiában ezt most törölték el, és szerintem a brit gyarmatosítás előtt ezt nem büntették.
Az meg, hogy ugyanolyan diktatúrát épít az LMBTQI lobbi, vagy az aktivisták, megint cáfolnom kell, mert én mint LMBTQI ember sose győzködtem a szüleimet vagy testvéreimet, hogy na próbáljátok ki azonos neművel, ellentétben csomó heteró ezzel jött nekem egész életemben, Hála Istennek a családom elfogadott olyannak amilyen.
Egyébként a Gender-studies segíthetne abban, hogy a férfiak a haverokkal vagy munkatársakkal kocsmában ülök munka után című létező sztereotípia helyett inkább kivegyék a részüket a háztártásból, és segítsek a főzésben, és takarításban vagy bevásárlásban, vagy ruha varrásban, apám például mindenben segítette anyumat, és anyumnak se esik le a gyűrű kezéről immáron özvegyként, hogy ha egyedül van, akkor ő szerelje meg pl a vízforralót.
Mondok egy személyes példát, hogy én pl attól függetlenül, hogy meleg voltam borzasztóan sajnáltam azt, hogy nemek szerint elszeperálták a fiúkat és a lányokat a technika és háztártástan órákra, aztán mikor többször kellett egyedül élnem, akkor jöttem rá, hogy hoppá én tudok főzni és hopppá pasiként élvezem ezt. Ott meg általános iskolában magát a bennem felvetődött vágyat is szégyelltem, pedig hát apám is főzött nagyon finom ételeket.
Azt is problémának tartom, hogy ez a kormány úgy gondolja, hogy az anyaság ösztönös dolog, nem, bizony vannak olyan nők és férfiak is, akiknek esze ágába sincsen gyereket vállalni. Hiába csinál olyan propagandát meg ilyen-olyan csok meg babaváró kötvényeket. Én láttam a családban, hogy 14 évig volt együtt bátyám az előző barátnőjével élettársával és mégse akart gyereket a nő. Pedig 2010 óta vállalhattak volna hármat.
100 senkit sem érdekelt hogy hitler mit törölt el! Nem erről volt szó hanem hogy te mint aki járt holokauszt táborokban és olvasol is roluk simán rá mondod másokra hogy naci gyilkos meg nyilas gyilkos minden következmény nélkül! Mindezt bocsánat és sajnálat nélkül mikor kiderült hogy az őseim mindkét oldalról holokauszt túlélők! Sőt ugy csinálsz mintha nem is történt volna meg az eset!
És ezért nem érzed hogy vesztettél? Oke akkor nyertél gratulálok az őseim halálos táborokban rekedtek ahol majdnem meghaltak a mamam akkor volt az anyja hasában emiatt betegen született és vese és sziv elégtelensége van neki… mindeközben engem ezekhez az emberekhez hasonlítasz úgy hogy még 2010 körül is rettegtünk minden éjszaka kisgyerekként amikor az “új nyilasok” gárdisták cigány családokhoz törtek be és ölték meg őket kegyetlenül… emlékszem anyámek azt mondtak hogy legyek csendben a tv-ét is ki kellett kapcsolni… gratulálok tényleg nyertél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!