Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP nyer, beengedik az...

Ha MZP nyer, beengedik az LMBTQ-kat az óvodákba & iskolákba?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
18%

Minimum kozepsulisoknak? Tehát akkor te meg csinálsz egy “tréninget” és akkor mehetsz 14 évesek közé!!? Na látod ezzel van a gond de szarzák! Ezért vagytok emberi hulladékok! Nem a melegek hanem ti lmbtq tagok!

Aki ezeket elmeséli az legyen orvos pszichológus vagy államilag felhatalmazott személy! Nem pedig tréninges kutya!

2021. nov. 27. 14:30
 22/104 anonim ***** válasza:
27%

#18:

Ezt senki nem mondta, okoska. Majd ha iskolaorvos, iskolapszichológus vagy biológiatanár lesz, és az iskolában dolgozik, akkor tarthat felvilágosítást, de addig foglalkozzon a maga dolgával.

2021. nov. 27. 14:30
 23/104 anonim ***** válasza:
44%
Hidd el, nekem is jobb lett volna 16-os ha végre valaki elmondja nekem, hogy ne áltassam magam azzal, hogy megtalálom az igazit egy lányban és ha elmondok a gyónás után több mi atyánkot, akkor majd végre heteró lehetek és hogy ez egy döntés kérdése, mert nem döntöttem el, hogy meleg leszek, egyszerűen így születtem...
2021. nov. 27. 14:32
 24/104 anonim ***** válasza:
18%
20 nem válaszolsz a kérdésre? Szoval bármelyik meleg be mehet egy kozepsuliban de akar altalanosba is? Mert hogy elmesélje hogy ő miket tapasztalt?! Erről van itt szó?! Nem arról hogy elmondja hogy létezik homoszexualitás, hogyan kell védekezni, milyen betegségek terjednek stb mert hetero tanár is ezt mindja! Gratulálok neked de undormany féreg!
2021. nov. 27. 14:33
 25/104 anonim ***** válasza:
24%

#23:

Elmondja a szakember, aki ezért van. Nem pedig egy random ember, aki elvégzett egy tréninget.

2021. nov. 27. 14:34
 26/104 anonim ***** válasza:
29%
22: gondolom a rendőrtől is elvárod, hogy iskolarendőr legyen, mielőtt a baleset-megelőzésről beszél a gyerekeknek. Szánalmas.
2021. nov. 27. 14:34
 27/104 anonim ***** válasza:
25-nek is: 18. válasz
2021. nov. 27. 14:36
 28/104 anonim ***** válasza:
18%

23 ferditesz és terelsz! Így születtél? Oke senkit sem érdekel buzulj nyugodtan… nem ezzel van a baj!

Azzal van a baj hogy te meg a magad fajták teríteni akartok! Iskolákba akartok be menni meg óvodákba mert így van! Külföldön ez megy! Itt nem lesz ez mert a fejeteket fogjak venni az emberek!

Iskola orvos, pszichológus, állami személy mehet be 6-8. Osztályban! Elmesélni hogy van heteroszexualitas homoszexualitás van biszexualitas! Hogyan kell védekezni! hogyan van az aktus! Nem szabad ki utálni valakit csak mert meleg!

29/104 anonim ***** válasza:
12%

#26:

Nem. Azt várom el, hogy szakember legyen, nem azt, hogy elvégezzen egy sz*ros tréninget, és úgy ecsetelje a szexualitását.

30/104 anonim ***** válasza:
5%
27 teljesen egyetértek! Ilyenkor tényleg sajnálom a normális melegeket akiknek tényleg problémájuk volt és van! Ők is emberek de az aktivisták azok sajnos patkány férgek… ja amugy 29 voltam 😋
2021. nov. 27. 14:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!