Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP nyer, beengedik az...

Ha MZP nyer, beengedik az LMBTQ-kat az óvodákba & iskolákba?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 anonim ***** válasza:
83%

8:Őszintén szerintem az én jelenlétem befolyásolna egy gyerek lelkiműködésének a módját? Szerinted én attól lettem meleg, mert a 90-es években egy kelet-magyarországi kisvárosban oda jött valaki az óvodába és áradozott arról, hogy milyen jó melegnek lenni?

Megsúgom neked koránt sem volt így, de amikor kamaszodni kezdtem, és akkor visszagondoltam, hogy óvodában miért nézegettem a Gergőkét oviban, jobban mint Rékát, akkor be kellett látnom volna dolgokat, de még így se láttam be, pedig általános iskolában volt egy kipróbálásom egy osztálytárssal, aztán rögtön utána 2 évet jártam egy hittanos 2 évvel fiatalabb lánnyal, 14-16 éves koromig, pedig éreztem, hogy ennek az áljárásnak nem lesz jó vége és be is jött minden amitől rettegtem.

Tulajdonképpen jobban örültem volna, ha mondjuk nem találkozok heterónormatív iskolaorvosokkal, akik csak a heteroszexulitásról beszéltek nekünk, de semmit az azonos nemű szerelemről, minden információért nekem kellett kutatnom... és még akkor is csak 21 éves koromra sikerült elmernni mennem egy vidéki megyeszékhelyen lévő meleg buliba..

2021. nov. 27. 14:15
 12/104 anonim ***** válasza:
12%
6 miről is beszélsz? Erről volt szó hogy otthon mi a francot művelsz? Nem itt iskolákról és óvodákról volt szó! Mikor van a szexualis felvilágosítás? 6-7. Osztályban ott is csak az alap biológia és úgy 8. Ban kapnak egy nagyobb szexualis oktatást!
2021. nov. 27. 14:18
 13/104 anonim ***** válasza:
23%

#11:

Azzal semmi gond nincs, ha iskolában iskolaorvos, iskolapszichológus, biológiatanár felvilágosítás keretében elmondja, hogy létezik homoszexualitás is, és ezzel nincs semmi baj. Viszont ezt ne egy vadidegen LMBTQ-aktivista tegye, mert annak semmi keresnivalója egy iskolában. Az óvodásoknak pedig nem kell szexualitásról beszélni, mivel ők még a nemi érés előtti fázisban vannak. Nekem nincs bajom a melegekkel, amíg ilyesmit nem erőltetnek, de ha majd arról lesz szó, hogy be akarnak menni az óvodába érzékenyíteni, nem fogják megköszönni, amit azért kapnak, mert ez az én szememben gyermekmegrontás és pedofília.

2021. nov. 27. 14:21
 14/104 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként 8-as sok esetben toleranciára kell nevelni a gyerekeket és emlékszem középiskolában elvittek engem egy olyan kötelező nacionalista (magyar szempontból) kiállításra, amelyet mondjuk nem vett be az én egyszerre kozmopolita és hontalan és internacionalista felfogásom, ugyanis nekem nagyon vegyes felmenőjű családom van: Apám lengyel volt, anyám magyar, de vannak litván és orosz felmenők is és ez olyan mintha a létezésemet kérdőjelezték volna meg ezzel a kiállítással, mert valahol mind a 4 származás tudat is befolyásolja jelenleg is az életemet.

A római katolikus vallás is hatással van az életre, annak ellenére, hogy egy ideje nem járok templomba, de szívesen olvasgatok felszabadítási és feminista katolikus teológiai írásokat, de érdekel továbbra is a református, vagy ortodox vallás is, sőt kereszténységen túl más vallási hagyományok is érdekelnek.

2021. nov. 27. 14:22
 15/104 anonim ***** válasza:
87%

Jellemző a fideszesek gondolkodására, hogy azt gondolják, hogy az ő 0-24-es agymosásukhoz hasonlóan az iskolákban is 12 évig minden nap "bu*ulásra" nevelik a gyerekeket az egymás sarkát taposó lmbt szervezetek...

De megnyugodhatnak, ahogy az ő propagandájuknak sem, dől be mindenki, a csúnya lmbt-seknek is biztos lesz, aki ellent tud állni...

2021. nov. 27. 14:25
 16/104 anonim ***** válasza:
18%

11 igen pontosan! Nem kell hangoztatni hogy aktivista vagy rájöttünk! Itt nem annyira hülyék az emberek szoval pontosan tudjak mit is jelent!

Nem a homoszexualitással van a baj de te mit képzelsz magadról hogy képesítés nélkül mennél be gyerekeknek oktatni a szexualitást?!? Óvodai korban hogy van a szexualitáshoz merszetek? Nem is a meleg hanem a hetero szexualitást sem szabad ovoda korban!

Ezzel van a baj te tisztában vagy ezzel nagyon is! Ezért is tolod ezt az érzèkenyitő dumát!

2021. nov. 27. 14:26
 17/104 anonim ***** válasza:
87%

13-as megsúgom neked, hogy Magyarországon sose úgy csinálták a melegség és megismerés programot, hogy óvodásoknak vagy általános iskolásoknak szóljon, hanem minimum középiskolában tanulóknak szól ez a program, esetleg egyetemekre vagy munkahelyekre hívják meg a tréning tartókat.

Azt kérdezed, hogy honnan tudom? Úgy hogy elvégeztem a programot, de nem lettem tréner.. és igen is középiskolában sőt már az általános iskola felső tagozatában is már elég éretten gondolkodnak a szexualitásról..

Egyébként ismétlem önmagamat, hogy tudod vannak nyílt napok a sulikban, mikor rendőrök jöttek, vagy pl szakmát bemutató napok voltak, sőt vannak mikor roma polgárjogi aktivisták is jönnek, meg drog prevenciós programokon ex drogosok is voltak..

2021. nov. 27. 14:27
 18/104 anonim ***** válasza:
56%
Tehát aki lmbtq személy, az nem lehet papírral rendelkező szakértő egy témában... grat.
2021. nov. 27. 14:29
 19/104 anonim ***** válasza:
23%

#16:

Ebből is látszik, hogy milyen gusztustalan, számító, manipulatív emberek ezek az LMBTQ-aktivisták, és hogy végső soron nem látják rossznak akár óvodába is bemenni. Nem szabad őket gyerekek közelébe engedni.

2021. nov. 27. 14:30
 20/104 anonim ***** válasza:
86%
16-os nem a szexualitásról tanítanak, nem arról tanítanak, hogy melegként milyen jó ha análisan kielégítenek, hanem arról, hogy nekik melegként vagy leszbiként milyen életútuk volt, pl hogy otthon elfogadták-e vagy sem, vagy hogy talált rá egy befogadó közegre és hogy ismerte fel a saját szexualitását. Tudod erről azért fontos beszélni, mert így megelőzhető a felesleges szorongás kamaszkorban ami a szexualitást illeti, ugyanis egy meleg zárni fog, amint realizálja, hogy neki a vágyai eltérőek mint a kortársai, mert senki se akar kilógni a sórból...
2021. nov. 27. 14:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!