Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MZP nyer, beengedik az...

Ha MZP nyer, beengedik az LMBTQ-kat az óvodákba & iskolákba?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 13:33
 51/104 anonim ***** válasza:
0%

#49:

Hazudsz és manipulálsz. Nem hiszem el mostmár egy szavadat sem.

2021. nov. 27. 15:02
 52/104 anonim ***** válasza:
21%
Még mindig nem arról beszéltek, hogy mi lenne MZP győzelme esetén. :) Mindenkit jelenteni fogok! :))
2021. nov. 27. 15:02
 53/104 anonim ***** válasza:
0%

#51:

Na, kibújt a szög a zsákból! Aki nem akarja, hogy random LMBTQ-emberek bemenjenek az iskolába, az már egyből olyan, mint a népirtók. Ebből látszik, mennyire hazug, manipulatív, gusztustalan ember vagy. Ezért kell az ilyen LMBTQ-embereket távoltartani az óvodáktól és az iskoláktól.

2021. nov. 27. 15:03
 54/104 anonim ***** válasza:
56%
49-es hidd el én sose hazudtam, a lengyel édesapám és magyar anyukám egyenességre nevelt és alapvetően mindent meglehetett velük beszélni és hidd el anyukám is így látja a világot mint én.. apukámat már nem tudom hogy látná, ugyanis ő meghalt...
2021. nov. 27. 15:04
 55/104 anonim ***** válasza:
6%
Ki bújt a szög a zsákból! Eddig csak egy szegény srac voltal aki meleg de most meg már évekig kukfoldon Aktivista voltal! Grat! És kösz hogy nyilashoz hasonlitasz! Cigány vagyok… déd nagyszüleim átélték a holokausztot… a mamam az anyja hasában volt mikor a haláltáborban voltak SPOILER túlélték 😆 ja mindkét felmenői ágról holokauszt túlélők… családból nálunk is van egy biszex srac… a kutyát sem érdekli hogy mi! Mindig is család tag lesz… ja nem aktivista gyűlöli a magad fajtákat akik iskolába meg óvodába vinnék be ezeket a dolgokat !
2021. nov. 27. 15:04
 56/104 anonim ***** válasza:
56%

51-es olvasd el Umberto Eco gondolatait a fasizmusról:

Umberto Eco sok fontos jellemzőt sorolt fel, amelyből ha több megvan, fasizmusról beszélhetünk:

hagyománykultusz, visszatérés az aranykorba, a dicső múltba nézés, mindehhez a modernizmus, a liberalizmus és felvilágosodás elvetése szükséges;

a vallás vagy legalábbis valamilyen okkultista pótlék beemelése a nemzeti politikába;

a cselekvés kultusza – mindegy, hogy mit lép a politikus, de ne látsszon döntésképtelennek;

az egyet nem értés megbélyegzése, az ellenzék általános hazaárulónak minősítése, ezzel a nemzetfogalom kisajátítása;

félelmek generálása, általában az idegengyűlölet tudatos erősítése;

az ellenzék idegenszívűnek minősítése és minden ellenzéki kísérlet államrenddel szembeni fellépésnek titulálása;

a külső és belső ellenség szerepének, hatalmának és céljainak felnagyítása, torzítása, amiket általában összeesküvés-elméletekkel oldanak meg, ám a kijelölt ellenség mindig kevés reális veszélyt jelent, különben fennáll a veszély, hogy visszaüt;

„a küzdelemért él és nem az életért küzd”, a lényeg a háborús hangulat, a mozgósítás, amivel a híveket ugrásra készen lehet tartani;

„tömegelitizmus”, azaz populista és elitista egyszerre, élen a Vezérrel;

hősiesség kultusza;

szexizmus, a fasiszta rendszer hangsúlyozza a „férfiasságát”, miközben a nők szerepe a családra redukálódik;

közösségelvűség akár az egyéni szabadságjogok teljes elvetésével, ám a közösség érdekeit egy szűk kör nyilatkoztatja ki;

a fasiszta rendszer mindig a többség akaratára hivatkozik, minden ellenérvet erővel söpör le az asztalról;

a parlamentarizmus elvetése, mivel a többség akaratának érvényesítéséhez elegendő egy szűk uralkodó réteg, ami ismeri a tömegigényeket és ki is elégíti azokat.

2021. nov. 27. 15:06
 57/104 anonim ***** válasza:
58%

51 inkabb olyan akiket szinten levezényelték a haláltáborokba ! Ahogy mondtam… ki bújt a szög a zsákból! Naci vagyok mert te lebuktal hogy aktivista vagy és hazudsz a törvény jogokról…!

Csak az a baj hogy cigány vagyok cigány családból jöttem + végig tanultam az életemet tisztában vagyok a joggal és törvényekkel valamint hogy mihez milyen engedély és képesítés kell! Ja nálunk is van meleg(inkabb bi) a kutyát sem érdekli

De te amit csinálsz az undoritó és tragikus!

2021. nov. 27. 15:07
 58/104 anonim ***** válasza:
77%
Szóval engedélyezné MZP, hogy bemenjenek az elembéték a suliba? :D
2021. nov. 27. 15:11
 59/104 anonim ***** válasza:
58%
+ 51 ostoba itt csak te vagy… 😂😅 jogról törvényről nem hallottál még sajnos… mert nem lehet csak úgy méhészkedni…
2021. nov. 27. 15:12
 60/104 anonim ***** válasza:
64%

#57:

És most jössz a fasizmussal. Na, ennyit erről. Hazug vagy és lebuktál. Ezért utáljuk az LMBTQ-aktivistákat, mert ilyenek vagytok. Én meg akkor azt mondom, hogy az a fasizmus, hogy át akarjátok nevelni államilag a gyerekeket.

2021. nov. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!