Mit terveznek már megint a melegek?
Csináltak egy oldalt, ahol jelenteni kell minden homofób támadást. Az, hogy mi a homofób persze nincs definiálva. Az oldalon olyan sztorik vannak amiknek a valóságtartamát semmi nem támasztja alá meg több mint 10 évvel ezelőtti uszító kurucinfó cikkek.
Ez a jelentgetősdi amúgy csak engem emlékeztet a kommunista időkre, amikor ha nem tetszett a szomszéd pofája akkor kamuztál róla egyet a helyi komisszárnak, hogy csinálj neki egy rossz napot? Még ha elítélni nem is lehet így bemondás alapján senkit (szerencsére) azért kinek mit mond el egy ilyen cselekvésre való felhívás, milyen jellemű, mennyire geirinces emberek ezek? Ha bajom van valakivel odaállok, szemébe mondom... ha az utcán beszólnak, visszaszólok. Nem sunyi módon jelengetek.
Kérdező, nem mindig van lehetősége az embernek megvédenie magát, vagy visszaszólni. Például azért, mert nem szereti az erőszakot, vagy mert túlerőben vannak. Illetve nem is mindenki mer visszaszólni. Erre vannak a rendfenntartó erők, nem hiszem, hogy mindenkinek meg kell tudnia védeni magát.
Egyébként sok más ilyen jellegű kezdeményezés van, például olyan is, ahol az illegálisan szemetelőket lehet bejelenteni, erről láttam is a múltkor egy cikket. Ezek csak növelik a szabályok betartását és az emberek biztonyságérzetét, nem gondolom, hogy ez bárkinek is problémát jelentene. Aki nem követ el semmi törvényelleneset, annak nincs mitől félnie.
"Ha bajom van valakivel odaállok, szemébe mondom... ha az utcán beszólnak, visszaszólok. Nem sunyi módon jelengetek."
Ühüm, hát erről majd mindenképp szólj az Origo, PS, 888, stb. névtelen újságírócskáinak is :)
Felmentem az oldalra mi fogadott?
Támadás? Megtámadtak az utcán?
Diszkrimináció?
Gyűlöletbeszéd?
Nos ez mind jogilag törvénytelen, tehát most azon hisztizel hogy be akarják azok a "mocskos melegek" tartani a hatályos jogszabályokat?
Van gond a fejedbe kérdező nem kicsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!