Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek nem terveznek...

A Fideszesek nem terveznek menekülni az országból? Előreláthatólag vége az álokfutásuknak.

Figyelt kérdés

Dobrevvel lett volna még egy kis esélyetek, mert Gyurcsány felesége. Lehetett volna kakival dobálni, meg öszödi beszédezni, meg hazudtunk reggel éjelezni, meg szemkilövetősözni stb stb. Ismeritek a nótát.

De MZP ellen semmi esélyetek, nem terveztek elköltözni ebből az országból?

2021. okt. 17. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Meneküljenek csak. Viszontlátásra!
2021. okt. 17. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Miért kellene elköltöznünk? Mi lesz akkor velünk, ha MZP nyer?
2021. okt. 17. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Te beteg vagy. Én várom, hogy MZP elszámoltassa a Gyurcsány családot XD Ha a baloldal is csak egy jobboldalit tud kitermelni, annál jobb helyen vagyok itt! XD Amúgy a Fidesz 50% felett fog kapni a mérések szerint akkor is, ha MZP vezeti a listát.

Amúgy a moslékos lista mögött továbbra is Gyurcsány a meghatározó erő, ezt csak a vak nem látja.

2021. okt. 17. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem a választáokig a Dk még kicsinálja MZP-t
2021. okt. 17. 17:30
 5/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Kérdező ugye tudod hogy nem országgyűlési választásokat tartanak? Egyébként Mzp mögött nincs senki. Feri akkor pöcköli ki amikor akarja. Egyébként minek menekülnék? A szemkilövető haverod idején is itt voltam. Most se megyek sehova ha bukna a fidesz. Ez a szedettt vedett banda ha nyernek se húzná négy évnél tovább de még az is csoda lenne. Most is csak veszekednek
2021. okt. 17. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szánalmas, hogy Márki Zay győzelme után is Gyurcsányozik a Fideszes droidhadsereg. De hát mást úgy sem tudnak.
2021. okt. 17. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a DK-s droidhadseregre nézzél rá a DK oldalán. :D
2021. okt. 17. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Aki egyszer fideszes az szerinted örökké az marad?

Mikor a német megszállás alól "felszabadítottak" minket az oroszok, szerinted hányan lettek az addigi vérnácik közül hirtelen kommunisták?

A legnagyobb MZP-sek most is majd azokból lesznek, akik a Fidesz alatt a legjobban megszedták magukat, lásd Csányi Sanyi bácsi már parolázik MZP-vel.

Egyébként én nem innék előre a medve bőrére, mert ilyenkor szoktak tipikusan meglepő csavarok jönni. Orbán sem hülyegyerek, ha az elmúlt 12 év alatt ezt nem bizonyította volna be számodra.

2021. nov. 27. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!