Előreláthatóan mikor lesz vége a fidesz uralmának, mikor fog az mszp sorsára jutni?
Attól függ, hogy mi az a közeljövő.
Amúgy akkor buknak el, ha lesz náluk jobb.
Most olyat mondok, hogy besírtok. Addig a pontig amíg Orbán nem kezdte el a határozott ( sokak által kritizált ) migráns politikáját addig Fidesz ellenes voltam. Lehetne napestig sorolni az okokat: dohány mutyi, föld mutyi, munka törvénykönyv, közbeszerzés mutyi, Uniós pénzek lenyúlása mindenféle mondvacsinált pályázatok útján szervezetten, stadion mutyi, Mészáros Lőrinc tündöklése, a sok milliós értékű házak vásárlása Szíjjártó, Lázár...és még ki tudja..... De ne legyünk naívak és ostobák ezek a dolgok mindíg meg lesznek bárki kerüljön is oda, hiszen a mi politikusaink már csak ilyen alja népe ami az erkölcsöt illeti. Amikor a baloldal volt hatalmon ugyan ez ment csak pepitában. Szóval a migráns politikája az ami valamellyest megkülönbözteti Orbánt a liberális balodaltól. Mert amit a balodal képvisel migráns ügyben az valami teljes idiotizmus. Úgy hogy ha valakinek voltak is illúziói a Fidesz leváltásával kapcsolatban, akkor ne legyenek, mert jelenleg nincs egyetlen alternatíva sem. Persze a Jobbik tovább fog erősödni de az még kevés lesz a Fidesz leváltásához. Ha a Fidesz továbbra is kitart a nacionalista politikája mellett, akkor azzal csak erősödni fog és a háttérben nyugodtan folytathatják a lenyúlásunkat....
Tehát már nem vagyok Fidesz ellenes, mert egyedül Orbán volt képes tenni valamit azért, hogy az a rengeteg bevándorló ne kakáljon az ebédlő asztalunk közepére.....
Szerintem adjuk a fizetésünk 90%-át Viktornak, hogy még jobban teljesítsen az ország és Orbán Úr még jobban meg tudjon minket menteni a migránsoktól.
Akinek pedig ez nem tetszik, arra adjunk Gyurcsány-maszkot és égessük el máglyán a mocskos liberálnyikot.
Orbán Viktor
Hős Vezérünk,
Őt szolgáljuk,
Míg csak élünk!!!
Hajrá-hajrá-hajrá Magyarok!!!
5+
Eddig amennyi migráns jött az mind szépen átsétáltak a határon, max Orbánnak hála pár nap késéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!