Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit terveznek már megint a...

Mit terveznek már megint a melegek?

Figyelt kérdés

Csináltak egy oldalt, ahol jelenteni kell minden homofób támadást. Az, hogy mi a homofób persze nincs definiálva. Az oldalon olyan sztorik vannak amiknek a valóságtartamát semmi nem támasztja alá meg több mint 10 évvel ezelőtti uszító kurucinfó cikkek.

Ez a jelentgetősdi amúgy csak engem emlékeztet a kommunista időkre, amikor ha nem tetszett a szomszéd pofája akkor kamuztál róla egyet a helyi komisszárnak, hogy csinálj neki egy rossz napot? Még ha elítélni nem is lehet így bemondás alapján senkit (szerencsére) azért kinek mit mond el egy ilyen cselekvésre való felhívás, milyen jellemű, mennyire geirinces emberek ezek? Ha bajom van valakivel odaállok, szemébe mondom... ha az utcán beszólnak, visszaszólok. Nem sunyi módon jelengetek.

2021. nov. 27. 10:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%

Visszafelé is működik:

[link]

2021. nov. 30. 17:12
 22/33 anonim ***** válasza:
95%

"az ország főiskoláin és egyetemein folyó liberális diktatúrával és LMBTQP „érzékenyítésekkel” szemben"

Ez biztos nem egy troll oldal?

2021. nov. 30. 17:16
 23/33 anonim ***** válasza:
2021. nov. 30. 17:26
 24/33 A kérdező kommentje:

21: te az vagy, aki 25-szörre is leírod több embernek álcázva magad, hogy téged mennyire nem érdekel az egész és mennyire nem foglalkozol vele. Látszik :D

Amúgy hány éves vagy, 16? Mert azok szoktak ezzel a dedó érvvel jönni mindig. Gondolom amikor a szegény homárokat bántják, akkor meg vagy sértve és nem merül fel benned az, hogy minek foglakozni ezzel.

2021. nov. 30. 18:57
 25/33 anonim ***** válasza:

nem álcázom magam több embernek kérdező

nem 16 vagyok, ezzel csúnyán mellényúltál

2021. nov. 30. 22:47
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, miért baj, ha valaki egy oldalon kiírja magából a problémáját? Tulajdonképpen most te is ezt teszed. Névtelenül kiírsz egy kérdést, mert problémád van a melegek viselkedésével, de emiatt végül mégsem lesz senki felelősségre vonva, és különben is az emberek elolvassák, aztán mennek tovább a dolgukra. Akkor ennek az egésznek most mégis mennyi értelme van? Egyébként pont hogy nagyon is gerinces az az ember, aki a törvény segítségével intézi el a problémáit és nem saját kezűleg bíráskodik. Mire jó az, ha emberek megalázzák, verik egymást? A te problémád is pont olyan jelentéktelen, sőt még jelentéktelenebb, mint az ővéké.
2021. dec. 1. 14:23
 27/33 anonim ***** válasza:
57%

#26:

Miért ne tudathatná a világgal, hogy milyen jelenségek zajlanak? Ha mindenki úgy állna hozzá, mint te, semmiről se tudnánk. Egyébként pedig, ha valakire nem lehet negatív dolgot mondani, netán viccelődni, akkor az nem szólásszabadság.

2021. dec. 1. 16:52
 28/33 anonim ***** válasza:
27. Szeretem, amikor olyan dolgokat hoznak fel, amiről szó sem volt. Nem tudatni? Szólásszabadság? Hol beszéltem én olyasmiről, hogy nem mondhatja el a negatív véleményét? Arra próbáltam rávezetni, hogy a kérdésének pont annyi értelme van, sőt még kevesebb, mint azoknak a meleg problémáknak, amin amúgy semmi vicces nincsen.
2021. dec. 1. 19:17
 29/33 anonim ***** válasza:

#28:

Nem. Én arról beszélek, hogy ha valaki előjön egy ilyen dologgal, mint a kérdező, egyből megkapja, hogy miért foglalkozik vele, nincs jobb dolga stb. Szerintem meg egyáltalán nem baj, ha valaki foglalkozik vele, és tudatja másokkal is.

Ahogy ez a weboldal is mutatja, lassan nem lehet senkit kritizálni vagy egy viccet mondani, mert egyből jogi segítséghez akar fordulni. Erről szól ez az oldal is, amit a kérdező linkelt, és ha ezt hagyjuk, előbb-utóbb teljesen korlátozzák a szólásszabadságot.

Ezért kell ilyen témákkal foglalkozni, és nem mindig legyinteni rá.

2021. dec. 1. 19:23
 30/33 anonim ***** válasza:
29. Az interneten mindenkinek nagyobb a szája. Azon a weboldalon sincs ez másképp. Itt sem. Sokkal kevesebb elhallgattatás történik a valóéletben, mint az ilyen oldalakon. Amin az emberek vitáznak, vagy hülyeség, vagy nem mernek eléggé kiállni arccal és névvel. A normális emberek képesek megbeszélni a problémáikat. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
2021. dec. 1. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!