Miért nem elég semmi a tanároknak?
Egy kezdő tanár 6 évig tanult az egyetemen, vagyis míg más dolgozott, őt eltartották.
145 ezres nettó kezdőfizetésük van, ez pótlékkal már 160 ezer. A kormány 10-os emelést ígért nekik, vagyis jövőre már 176 ezret is hazavihetnek.
Miért nem elég nekik ez sem? Jobb volt a 80 ezer Gyurcsány idejében?
#58, Soha nem mondtam, hogy 47 ezerből meg lehet élni. Nem, abból nem lehet.
"Normális felső 5 ezer, cipő 20 ezer, mozi+popcorn 2 emberre 5 ezer"
Igen, olvasd el mégegyszer az #56-os hozzászólásomat. Vagy hányszor akarsz cipőt venni egy hónapban? Meg minden hétvégén mozizni akarsz?! Ott az NCore. Mind a mozijegy, mind pedig a cipő ára belefér a havi 26 ezer forintba az 50 ezres megtakarításon felül.
600 ezer meg szerintem bőségesen elég egy pár hetes itthoni nyaralásra szóval ha kell belőle költeni esetlegesen 100-200 ezret (még mindig marad 400 ezer) valamilyen szerelőre vagy új mosógépre (EZT SEM kell minden hónapban venni) akkor arra is telik.
Én nem azt állítom, hogy 176 ezer a pompa és a kényelem netovábbja' de bőven kényelmesen el lehet lenni belőle (egyedül).
Én pl. örökség révén jutottam lakáshoz. De igen, azt is elmondtam ha albérletet is kellene fizetni akkor már bőven nem lenne elég 176k.
1,2,3,5,11,20,23,30,33,36,46,49,54,62
Hát nem veszitek észre mennyire undorítóak vagytok!
Csak mocskolódni tudtok?
Ti mit dolgoztok? Áruljátok már el!
A kérdés indítója egy burkoló!
Jézusom!
Micsoda véletlen!
Most pereskedem egy burkológárdával, add meg az e-mail címedet elküldöm a szégyenteljes munkájukat, amiért pofátlan összeget kértek el!
Ugye nem te vagy az egyikük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!