Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem elég semmi a tanárok...

Miért nem elég semmi a tanároknak?

Figyelt kérdés

Egy kezdő tanár 6 évig tanult az egyetemen, vagyis míg más dolgozott, őt eltartották.

145 ezres nettó kezdőfizetésük van, ez pótlékkal már 160 ezer. A kormány 10-os emelést ígért nekik, vagyis jövőre már 176 ezret is hazavihetnek.

Miért nem elég nekik ez sem? Jobb volt a 80 ezer Gyurcsány idejében?

2021. nov. 5. 13:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
75%

176 ezer tudod mire eleg bazmeg? Csak a minap tankoltam tele a kocsit 50 literrel, 27 ezerert. Es vannak helyek ahol auto nelkul megvagy love, mert napi 2 busz megy kb. Egy alberlet alaphangon mar 90-100 videken is.

Szerintem te soha nem dolgoztal eletedben, rajonnel hogy mennyire keves. Arrol nem is beszelve, hogy a tanarok az egyik legfontosabb kozalkalmazottak, leven, hogy jo oktatas nelkul nincs fejlett orszag sem. Ezt mar Maria Terezia is felismerte, es meg magyarazni kell. Igazabol te vagy a legjobb pelda miert kene jobban megfizetni a tanarokat, de mindegy is, ugy sem erted miert mondom.

2021. nov. 5. 16:20
 32/65 anonim ***** válasza:
95%

"Jobb volt a 80 ezer Gyurcsány idejében?"

Nem volt jobb, de ne feledd, mennyit gyengült azóta a forint!

2021. nov. 5. 16:44
 33/65 A kérdező kommentje:

Mit dolgozik egy tanár? Minden évben elmondja ugyanazt a szart, ennyi. Emlékszem a saját tanáraimra, hát azért a munkáért ötvenezret sem érdemelnek havonta

A legalja megy csak tanárnak, aki semmire sem jó, de kell neki a kamudiploma.

2021. nov. 5. 17:00
 34/65 anonim ***** válasza:
81%
Neked felesleges barmit magyarazni, ékes példája vagy az elbaszott szinten aluli oktatasunknak.
2021. nov. 5. 17:03
 35/65 anonim ***** válasza:
93%
ez gyenge lett , ma nem jár a burgonya
2021. nov. 5. 17:06
 36/65 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok a bizonyíték, hogy amit a tanárok csinálnak, az szar, alja hulladékmunka.
2021. nov. 5. 17:06
 37/65 anonim ***** válasza:
77%
Lehet tényleg jobb lenne ha nem lennének a tanárok, akkor legalább a kérdező nem tudna marhaságokat írogatni a neten. :D
2021. nov. 5. 17:08
 38/65 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező!

Elsőéves tanárszakos hallgató vagyok.Az első állításod már hamis, ugyanis nem minden egyetemistát tartanak el. Én is ugyanúgy dolgozok suli mellett, mint más egyetemista, hogy el tudjam magam tartani. Az a 176.000 nagyon kevés. Így belegondolva, hogy diákmunkásként anno heti 3 nappal 1 hónapban 130.000-et vittem haza..

Vesd össze a kettőt. Gyurcsány idején lehet h 80ezer volt a bér, de azóta felmentek az árak, az infláció miatt gyengült a forint.Majdnem ugyanott vagyunk. És kedves kérdező: a tanári munka nemcsak a heti 22 megtartott tanórából áll, egy pedagógusnak rengeteg egyéb teendője van, amivel bőven kijön a heti 40 óra munkaidő.

2021. nov. 5. 17:29
 39/65 anonim ***** válasza:
84%
Kitalálom. A kérdező saját bevallása szerint mérnökinformatikus, aki nettó 10 milliót keres. XD
2021. nov. 5. 17:34
 40/65 A kérdező kommentje:

"Kitalálom. A kérdező saját bevallása szerint mérnökinformatikus, aki nettó 10 milliót keres."

Szakmunkás vagyok (burkoló), 6 év munkatapasztalattal megvan a havi 550 nettó minimum. De én dolgozom is, a tanárokkal ellentétben.

És lehet irigykedve gyűlölködni itt a tanároknak, mert 40 év tanítás után is épp csak a mostani fizetésem felét fogjátok kapni.

2021. nov. 5. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!