Az tanítás átlag színvonalához képest így is jól keresnek a tanárok. Valamelyiket ingyen kellene dolgoztatni úgy "tanít".
2020. nov. 17. 19:15
2/15 anonim válasza:
Orvosok rengeteget keresnek,erős a szakszervezetuk. Tanaroknak nem.
2020. nov. 17. 19:17
3/15 anonim válasza:
Nem egy szinten van egy tanár meg egy orvos. Főleg a mai tanárok, színvonalon alúliak, így is túl vannak fizetve azért a kevés munkáért amit csinálnak.
2020. nov. 17. 19:19
4/15 Ékezetes billetyűzet válasza:
Ne haragudj, de én megnéztem a tanári bértáblát... ahhoz képest nem kapnak rossz fizetést.
2020. nov. 17. 19:24
5/15 anonim válasza:
Hát kérdező, tudnád nálunk milyen tanár volt. Feküdt a padon és hasonló közben tanítás szinte nulla, de az alacsony fizetése miatt tudott óbégatni.
Ki tudtam volna baxni a másodikról.
2020. nov. 17. 19:26
6/15 anonim válasza:
Érdekes, hogy sok szerencsétlen a rossz bizonyítványának okát nem a lustaságában, hanem a tanárokban látja...
2020. nov. 17. 19:26
7/15 anonim válasza:
A törpe bevan tojva attól hogy a vírus elhatalmasodik mégjobban mint most és ezért most az orvosoknak mindent megad hogy kihúzzák a slamasztikából.
2020. nov. 17. 19:37
8/15 anonim válasza:
#1! Az orvosok között meg nincs olyan doktor úr, aki pl. már reggel részegen megy be dolgozni, ugye?
nagynénám ápolónő neki vannak hajmeresztő sztorija arról, némelyik orvos miket meg nem enged magának
Egy személyes tőlem, megcsípett egy kullancs, bepirosodott a helye a háziorvosom kiírt toxoplazmózis tesztelésre, miközben Borelliára kellett volna, és nekem ne mondja senki, hogy ez olyan mellékes dolog az orvosin, hogy két alapvetően különböző kórokozót nem tud megkülönböztetni egymástól.
2020. nov. 17. 19:43
9/15 anonim válasza:
Mert abba senki sem hal bele, ha a tanárok rosszul keresnek, motiválatlanok, és oda nem illő emberek rosszul tanítanak, abba már igen, ha az orvosoknak csak 10-20%-a felmond. Szó szerint.
2020. nov. 17. 19:44
10/15 anonim válasza:
Sokkal több a pedagógus, mint az orvos. Ha a pedagógusok bérét akarnánk rendezni, az egy nagyságrenddel nagyobb projekt lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!